Most oszinten?

Figyelt kérdés
2011. jún. 19. 17:57
1 2
 11/15 anonim válasza:
megbocsáss bix de már régen nem vok 16 és csak a saját tapasztalataimat mondtam el. Persze nem úgy értettem h egy barna csajnak sose lesz pasija, de kevesebb rá az esélye.
2011. jún. 19. 20:42
 12/15 bix ***** válasza:
én az ellenkező oldalon állok. általában persze kelendőbbek, a kérdés hogy milyen pasik körében... most komolyan. annyira fontos bejönni az olyan csajozógépeknek ahol úgyis egy strigula lennél? a normális pasiknak nem számít se a haj se a mellméret, se a műköröm, és még sorolhatnám, de fontos hogy ne péntek-szombat-vasárnap buliból afterpartiból buliba másszon, lehessen vele értelmesen beszélgetni bármiről, ha arról van szó akkor el lehessen rángatni egy kiállításra vagy megnézni egy normális operettet, és még sorolhatnám. most mondjam hogy nőből is kevés van aki erre képes? vagy csak el tud vonatkoztatni attól hogy évek óta edzek, és ne csak a köcsög gyúrós, önömádó stb embert lássa bennem... mindenkit ér csalódást, azt kell mérlegelni hogy az adott "célcsoport" ahonnan potenciálisan párt választ az ember mi kell. én se akarok megfelelni a diszkós/plázacicáknak...
2011. jún. 19. 21:02
 13/15 anonim ***** válasza:

18-25 éves korosztály tényleg kinézetre megy rá, nekik nincs mozi, park, muvészet.

persze van kivétel közöttük, ugyanúgy a 25tõl felfele is van

2011. jún. 19. 21:40
 14/15 anonim válasza:
Azt értékelem, hogy te más vagy, mint a legtöbb hazudós, önimádó pasi. Vannak olyan is csajok, akik elmennének veled kiállításra hidd el. Ha nem is tetszik nekik, akk megteszik érted. Arra jutottam, h rendes csajok nehezebben kellenek másoknak, de a rendes pasik is. Ez is örökös vita, hogy miért minden csaj a rossz pasikhoz vonzódik? Én is ilyen voltam, de már megtanultam magam kárán, hogy inkább ne.
2011. jún. 19. 21:53
 15/15 anonim ***** válasza:

Én nő vagyok, így megértem a nőked, de azza nem értek egyet, hogy a férfiakat ennyire "leegyszerűsítjük"....Egy férfinek nem csak a szőke szilikoncsoda kell. A férfiak többsége megnézi ezeket a nőket, de nem azért, mert tetszik nekik, csak vonzzák a tekintetet, mert annyira mások, mint egy átlag nő. Az biztos, hogy egy 16-20 éves kissrácnak ez az álolm nő, mert lehetne vele vírítani a haverok előtt....máskérdés, hogy egy ilyen nő nem fog összejönni egy kisfiúval, azoknák jóval "magasabb" igényei vannak...:)

Egy átlagos férfinek egy olyan nő kell, aki megadja neki a biztonságot, a vidámságot, a figyelmet, a gondoskodást és természetesen nem utolsó sorban a jó szexet! Ezt nem nehéz teljesíteni, ha igazán szeretsz egy férfi, sőt örömmel adod.

A másik furcsaság, hogy a nők pasik miatt törik magukat.....

Jujj, ez nagyon nem igaz!!!! A nők egymási miatt és önmagukért törik magukat. Mi nők folyton rivalizálunk, azért öltözünk ki nagyon, hogy a többi nő között mi legyünk a legjobbak és elégedettek legyünk magunkkal. Lehet, hogy magamból indulok ki, de én ezt így látom. Ha felveszek egy kivágott felsőt, azt nem a pasik miatt csinálom, hanem mert nekem tetszik, és jól érezm így magam.

Ha egy nő sanyargatja magát hülye diétákkal, azt csak is saját maga miatt teszi, ezt nem szabad a férfiakra kenni.

petranova

2011. jún. 20. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!