Most oszinten?
18-25 éves korosztály tényleg kinézetre megy rá, nekik nincs mozi, park, muvészet.
persze van kivétel közöttük, ugyanúgy a 25tõl felfele is van
Én nő vagyok, így megértem a nőked, de azza nem értek egyet, hogy a férfiakat ennyire "leegyszerűsítjük"....Egy férfinek nem csak a szőke szilikoncsoda kell. A férfiak többsége megnézi ezeket a nőket, de nem azért, mert tetszik nekik, csak vonzzák a tekintetet, mert annyira mások, mint egy átlag nő. Az biztos, hogy egy 16-20 éves kissrácnak ez az álolm nő, mert lehetne vele vírítani a haverok előtt....máskérdés, hogy egy ilyen nő nem fog összejönni egy kisfiúval, azoknák jóval "magasabb" igényei vannak...:)
Egy átlagos férfinek egy olyan nő kell, aki megadja neki a biztonságot, a vidámságot, a figyelmet, a gondoskodást és természetesen nem utolsó sorban a jó szexet! Ezt nem nehéz teljesíteni, ha igazán szeretsz egy férfi, sőt örömmel adod.
A másik furcsaság, hogy a nők pasik miatt törik magukat.....
Jujj, ez nagyon nem igaz!!!! A nők egymási miatt és önmagukért törik magukat. Mi nők folyton rivalizálunk, azért öltözünk ki nagyon, hogy a többi nő között mi legyünk a legjobbak és elégedettek legyünk magunkkal. Lehet, hogy magamból indulok ki, de én ezt így látom. Ha felveszek egy kivágott felsőt, azt nem a pasik miatt csinálom, hanem mert nekem tetszik, és jól érezm így magam.
Ha egy nő sanyargatja magát hülye diétákkal, azt csak is saját maga miatt teszi, ezt nem szabad a férfiakra kenni.
petranova
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!