Most oszinten?

Figyelt kérdés
2011. jún. 19. 17:57
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Komolyan...szerintetek az emberek nagy tobbsegenek fogyokuraznia kell??? Ez okozza a legtobb depressziot,es nincs sok ertelme.Nem olyan szemelyekrol beszelek akik 60 kilo sulyfelesleggel szenvednek,de szerintem kinzo dolog allandoan a kilokat szamolni,mikor koztudott a ferfiak nagy tobbsege a "ducibb " noket szereti nem a topmodelleket.Megis miert van az hogy mindenki fogyokurazik.Tok mindegy a ferfiak egy ido utan ugyis mas nok utan ahitoznak akkor is ha Pamela A nderson a feleseguk. Teljesen mindegy mi nok a halalra vagyunk felaldozva.Lehet durvan fogalmazta de nem tudom leirni amit erzek.
2011. jún. 19. 18:02
 2/15 bix ***** válasza:

ez nem igaz. van haverom aki tényleg a teltebb nőket szereti, de ő jellemzően a "mackós" pasi, azaz sör pizza, 180 centi de 120 kiló. van csaj aki ezeket szereti ez is tény.

én viszont szeretem ha egy nő vékony. szeretem ha foglalkozik magával, imádom a feszes lapos hasat, a formás combot. és az magától nem alakul ki legtöbbször. nem kell testépítő legyen, de ne hanyagolja el magát...

mondjuk ez valószínű azért van mert én se hagyom el magam, rendszeresen edzek, bár csak hobbi szinten, de a heti 3-4 edzést senki nem vehette el tőlem.

egyébként meg állítsd csak be márítrnak a női nemet, hogy mi kergetünk bele titeket a fogyóba, az igazság az lenne, hogy ha nem csak ti nők, de mindenki eleget mozogna, és normálisan kajálna, akkor nem lenne miről beszélni...

2011. jún. 19. 18:09
 3/15 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszod...Nem irtam hogy 176 cm vagyok es 58 kilo. Tehat nem azert tettem fel a kerdest mert egy diszno vagyok. Oszinten (nem bekepzeltsegbol) de nem ertem a ferfiakat.Egyszer kover a jo,egyszer sovany. A fene se erti. A lenyeg,en megkaphatok egy pasit ha pl. Pamele Anderson vagyok,de ha 20 nap mulva a pasi lat egy szebbet en egy nulla vagyok,es ez igy igaz szerintem a valosagban. Remelem tevedek.De a ferfiaknak csak egy ideig jo egy csaj,aztan .... nem akarom reszletezni.Es ne gyertek nekem olyannal hogy en nem ertek semmit,stb.Sajnos tobbet ertek mint sokan.
2011. jún. 19. 18:14
 4/15 bix ***** válasza:
100%

erről nyilatkozni nem tudok sajnos, én mindig is ezt a típusú lányt szerettem, 6 évet húztam le egy kapcsolatban, amiből csak azért szálltam ki mert megcsaltak, de én meg fordítva is tudnék ilyet írni, nézhetek ki akárhogy, lehetek a legnormálisabb srác, ha jön egy másik akinek több a pénze vagy jobb a kocsija dobnak. volt rá példa. akkor? mindkét fronton van csalódás, hidd el nem vagy egyedül. keress normális srácokat, akik tudják hogy mit akarnak, bár kérdés a korosztály, 16-2x éves srácok jelentős része "élni" akar, ahogy a nők is.

majd megtalálod akit kell. ennyi, addig meg fel a fejjel:)

2011. jún. 19. 18:21
 5/15 A kérdező kommentje:
Egyetertek,koszonom a megerto valaszodat!
2011. jún. 19. 18:35
 6/15 anonim ***** válasza:

Az, hogy valaki vékonyabb / izmosabb / formásabb / fittebb / egészségesebb akar lenni, nem egy kétségbeesett másik nemnek való tetszeni vágyás, legalábbis az esetek nagyobb részében. Inkább arról szól, hogy ki hogyan érzi magát jól a bőrében. Sokszor egyszerű önbizalomhiány áll a háttérben. Máskor lehet megfelelési kényszer, de ez rendszerint nem a másik nemnek szól, hanem a környezetnek úgy általában, vagy a vélt vagy valós társadalmi elvárásoknak, stb. Szóval jóval komplexebb a kérdéskör.

Amúgy nagyon sokan elégedetlenek az alakjukkal, úgy, hogy közben boldog, kiegyensúlyozott párkapcsolatban élnek vagy mellesleg körberajongják őket. Még olyanok fura ritkaságok is vannak, mint jómagam, akit abszolut nem érdekel az ellenkező nem (hozzáteszem: a sajátom se jobban), mégis tetszeni akarok - magamnak.

De leginkább a férfiakkal szembeni kirohanással lőttél mellé. A nőknek se csak egy férfi testfelépítés fajta tetszik, van, akinek az izmos de karcsú, a nagyon izmos, a vékonyka fiús, a nagydarab mackós, stb tetszik. Ugyanígy nincs ilyen generalizált férfiízlés se.

A lánykákat anorexiába hajszoló, divatvilágbeli abszurd "nőideál" meg főként nők és homokos fickók miatt olyan, amilyen.

2011. jún. 19. 18:43
 7/15 A kérdező kommentje:
Igaz a te valaszod is..de megis a kerdesem: szerintetek miert rakatnak a nok szilikon mellet stb. Biztos nem a ket szep szemeikert. a ferfiaknak a nagy mell tetsik es azok alanyok akik kis mellel rendelkeznek nem ernek el semmit az eletben.Es irhatjatok hogy milyen jo,stb. De lenyegtelen egy kis mellel rendelkezo lany mindig is alacsony korben forog. Aki nem hiszi el az o baja,
2011. jún. 19. 18:50
 8/15 bix ***** válasza:

jajmár. a szilikonos macákat hanyagoljuk már. azok mindig a fullbőrös luxusterepjárós életművészek mellett kötnek ki, akik mellett kirakati babák lesznek, és ugyanúgy sz@rba veszik őket. azért akarnak szilikont, mert olyan típusú srácra vágynak kinek ez fontos. az a pasi akinek ez elsődleges prioritás... folytassam? ha neked ilyen pasi kell, akkor hajrá, csak ne csodálkozz ha 20 nap után kidob vagy megcsal.

a pasiknak a nagy mell kell? ez megint általánosítás. nekem pl nem. én a kis, közepes, de a feszes, kerek melleket szeretem, melltartó nélkül is ott van ahol lennie kell, és tudnék mondani a baráti társaságból sok embert aki szintén ilyen. miért kell ilyenekkel vagdalózni?

te tényleg azt hiszed hogy minden a test? azoktól a pasiktól várod el hogy hűségesek legyenek meg megértőek, stb akiknek ilyen értékrendjük van? ugyankérlek

már bocsi de hány éves vagy?

2011. jún. 19. 19:01
 9/15 anonim válasza:
Tapasztalatom szerint minden férfi a szőke hajú vékony nagy mellű plázacicákra bukik. Titkolják, de így van. Ha meglátnak vkit az utcán, aki nekik jobban tetszik, mint a csajuk ezt el kell fogadni, az ösztönük hajtja őket semmi más. Úgy tartja a mondás v. megszokjuk ezt v. megszökünk:)
2011. jún. 19. 19:53
 10/15 bix ***** válasza:
100%
utolsó: te se lehetsz több mint 16... egy fajta pasi van, és mind ezt szeretik. sajnálom a barna hajú lányokat, ők azok akik szűzként hal majd meg és soha nem lesz pasija ha nem a plázában szedi fel parókában...
2011. jún. 19. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!