Hogyan tudok 4-5 kilótól megszabadulni, ha diétázni nem tudok?
Sziasztok!
167/56 a méreteim,nagyon szeretnék ledobni 4-5 kilót. Sokszor eszem,keveset,kipróbáltam,hogy 6 után nem eszem,de nem nagyon megy.Talán mert ebédre is keveset eszem.Vettem a T.diéta turmixot,most azt akarom kipróbálni,hogy este 8 fele iszom,11 fele alszom.Szerintetek ha minden nap tornázom Béres A.-ra,+néha futok,le tudom adni?Mennyi idő alatt?Elsősorban belső combból,pociból,csípőből szeretnék.Próbálta vki a hypoxit?
Szia!Én is úgy gondoltam,hogy nem tudok diétázni,aztán mégis belefogtam egybe,ami tartható életmód-szerűen is.Annyi a titok nyitja,hogy nem kevered a szénhidrátban gazdag ételeket(krumpli,rizs,tészta,kenyér) a fehérjét tartalmazóakkal(tojás,máj,hús).Magyarul reggelire pl.:vagy felvágottat eszem sajttal,zöldségekkel,tojással;vagy vajas zsemlét zöldségekkel.Ugyanúgy eszem húslevest,de vagy husival,vagy tésztával.Ezt csinálom egy hónapja,plusz futkozom a 2 éves lányom után.Minden erőfeszítés,és éhezés nélkül eddig 4 kg ment le!És még a férjem is megjegyezte,hogy elfogy a szülés után megmaradt pocakom.A dicséret pedig hajt tovább!!!
Persze,ha marad estére energiám,akkor még elmegyek futni is.(bár a heti 1 alkalom nem nevezhető szerintem túl soknak:-))
a lényeg az h ne zabáld tele magad semmi féle szarsággal egyél egészségesen de ne sokat és ne édességeken élj egyél reggelire egy szendvicset 10 óraira egy almát vagy műni szeletet ebédre valami salátát uzsonna felejtsd el vacsira meg egy könnyű saláta sok zöldséggel meg könnyen emészthető hússal és utána egy joghurt én 5 kilót fogytam le ennyi kajával csak én sportoló vagyok :)
ja és mozogj sokat az a legegészségesebb ;)
13.38.
nem lehet, hogy a diétás étrended és a sport miatt fogytál? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!