Szerintetek ez elég a fogyáshoz? (magyarázat lejjebb)
Az elmúlt időben felszedtem jónéhány kilót, ezért eldöntöttem, hogy egyszer s mindenkorra leadom az összes felesleget.
Szerintetek az alábbiak betartásával sikeres lehet a fogyás?
- Naponta fekvőtámaszozás, 20-25 perc futás
- Cukros üdítők, édességek, sós dolgok mellőzése, ennivaló-adag csökkentése
- Kevesebb számítógépezés, illetve ücsörgés
16/F
178 cm/83 kg
Minden fogyókúrázónak:
Fogyni igenis lehet testmozgás nélkül. Az egészséges élethez természetesen hozzátartozik a mozgás, de a fogyáshoz nem szükséges. Két fontos dolog van:
1; kevesebb kalóriát vigyél be, mint amit elégetsz (de ne sokkal kevesebbet, mert akkor bizonyos élettani okokból kifolyólag nem fogod tudni megtartani a súlyodat, a szervezet tiltakozni fog.)
2; figyelj oda, hogy a bevitt ételek amellett, hogy energiaszegények, tápanyagdúsak legyenek! Ez nagyon fontos, a legtöbb fogyókúra, diéta az egészség rovására megy.
Én koplalás és különösebb testmozgás nélkül fogyok kb. a 6. hete folyamatosan. Most tartok -10kg-nál, cél a -18kg, kitűzött céldátum októberben. Egyelőre gyorsabban haladok, úgyhogy valszeg előbb meglesz. Természetesen mindent ehetek, sőt! A szervezetnek szüksége is van (majdnem) mindenre! Energikusabb vagyok, csökkent az alvásigényem is.
És innentől a rendszeres válaszolók és olvasók nyomon követhetik a fogyásomat, pár kérdéshez beírom majd a frissített infókat.
Kedves utolso!Leirnad 1 napi etkezesi listadat?
MEGKOSZONNEM :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!