Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek ez elég a fogyásho...

Szerintetek ez elég a fogyáshoz? (magyarázat lejjebb)

Figyelt kérdés

Az elmúlt időben felszedtem jónéhány kilót, ezért eldöntöttem, hogy egyszer s mindenkorra leadom az összes felesleget.

Szerintetek az alábbiak betartásával sikeres lehet a fogyás?

- Naponta fekvőtámaszozás, 20-25 perc futás

- Cukros üdítők, édességek, sós dolgok mellőzése, ennivaló-adag csökkentése

- Kevesebb számítógépezés, illetve ücsörgés

2011. jún. 17. 12:49
 1/8 anonim ***** válasza:
Kezdésnek tök jó. Szerintem mondjuk nem kell naponta futni, legyen egy kis szünet is.
2011. jún. 17. 13:05
 2/8 anonim ***** válasza:
Mik az adataid? Úgy könnyeb válaszolni:)
2011. jún. 17. 13:06
 3/8 A kérdező kommentje:

16/F

178 cm/83 kg

2011. jún. 17. 13:10
 4/8 anonim ***** válasza:
Eleinte fog menni egy jóideig de ha még lejebb akarsz menni egy idő után kerüld már a fehér lisztes dolgokat meg a zsírosabb kajákat!:)
2011. jún. 17. 13:16
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2011. jún. 17. 13:19
 6/8 anonim ***** válasza:
Fekvőtámaszozás nem jó a fogyásra... A futásnál jobb a kocogás és heti mondjuk 5ször. Fel kéne tolnod 35-40 percre, de csak lassan, nehogy túlterheld az izmaidat, inaidat. A zsírégetés asszem 20 perc kocogás után kezdődik csak el!
2011. jún. 17. 13:34
 7/8 anonim ***** válasza:

Minden fogyókúrázónak:

Fogyni igenis lehet testmozgás nélkül. Az egészséges élethez természetesen hozzátartozik a mozgás, de a fogyáshoz nem szükséges. Két fontos dolog van:

1; kevesebb kalóriát vigyél be, mint amit elégetsz (de ne sokkal kevesebbet, mert akkor bizonyos élettani okokból kifolyólag nem fogod tudni megtartani a súlyodat, a szervezet tiltakozni fog.)

2; figyelj oda, hogy a bevitt ételek amellett, hogy energiaszegények, tápanyagdúsak legyenek! Ez nagyon fontos, a legtöbb fogyókúra, diéta az egészség rovására megy.

Én koplalás és különösebb testmozgás nélkül fogyok kb. a 6. hete folyamatosan. Most tartok -10kg-nál, cél a -18kg, kitűzött céldátum októberben. Egyelőre gyorsabban haladok, úgyhogy valszeg előbb meglesz. Természetesen mindent ehetek, sőt! A szervezetnek szüksége is van (majdnem) mindenre! Energikusabb vagyok, csökkent az alvásigényem is.

És innentől a rendszeres válaszolók és olvasók nyomon követhetik a fogyásomat, pár kérdéshez beírom majd a frissített infókat.

2011. jún. 17. 14:50
 8/8 anonim válasza:

Kedves utolso!Leirnad 1 napi etkezesi listadat?

MEGKOSZONNEM :)

2011. jún. 17. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!