Lehet, hogy butaságot kérdezek, de: van valami határa annak, hogy egy ember egy nap mennyi kalóriát tud "elégetni", leadni?
Persze,hogy el lehet égetni 3000kalt vagy akár többet is.
Katonai kiképzés,edzőtábor,8-24 órás edzések.
Az olimpia bajnok úszónak Phelps-nek a napi kalóriabevitele versenyfelkészülés alatt 12000kalória.És nem egy vastag gyerek.Ő biztosan többet éget napi 3000nél,napi 2 edzés alatt.
Értem:) Sejtettem:) Szóval azért egy úgymond átlagember nem képes erre, ha nem olyan a fizikuma. Viszont már értem, hogy apukám hogy fogyott le olyan gyorsan:D Nehéz fizikai munkát végez, nem tudom pontosan, igazából nincs megnevezése, mert szinte mindenhez ért:D A mi házunkat is ő építette fel..meg még pár másikat is.:D Tavaly karácsonykor 120 kg körül volt, idén 80. :)
Mondjuk én valami olyasmit olvastam, hogy 90 perc után már izmot bont a szervezet, ez igaz? Szóval akkor egybe egy edzés nem érdemes hogy hosszabb legyen 1,5 óránál?:O
Izmot nem tud bontani,legfeljebb a térfogata csökkent.
Attól,hogy lecsökken a térfogat,attól még az izomsejtek száma állandó marad.
Pótolni kell az elégetett kalóriát az izmok megóvása végett meg gyorsan felszívódó fehérjét kell fogyasztani.
Edzés közben meg mehet pl a glutamin.
"este 6 után ne egyél, csak egy joghurtot, és ennyi az egész"
Ez akkora hülyeség, mikor felejtitek már el?!
Dietetikus mondta nekem, hogy lefekvés előtt 2-3 órával egyél utoljára!
Szép is volna, ha pl a kérdezőnél is, vagy annál, aki éjjelig dolgozik, stb így enne..!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!