Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Diéta mellet, milyen sportot...

Diéta mellet, milyen sportot végezzek ha nem bírom a futást/kocogást? (172cm 85kg lány) milyen diétát ajánlatok?

Figyelt kérdés
2011. jún. 14. 23:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Egyértelműen bix és 89-es válaszát osztom! Bicikli! A görkori megöli a térded ha béna vagy.
2011. jún. 15. 08:26
 12/15 A kérdező kommentje:

ja azt elfelejtettem írni hogy 60kg akarok lenni szóval

-25kg kellene fogynom. Köszönöm mindenkinek az értékes válaszokat.

2011. jún. 15. 11:58
 13/15 anonim ***** válasza:

Szerintem 85 kilósan nem nagyon kéne futnod. Az meg aki 100 kilósan futott.. Hát drágám majd 10 év múlva járni se fogsz tudni...

Amúgy kérdező, szerintem menj el konditerembe, vagy szerezz be egy (szoba)biciklit. A bicikli egyáltalán nem terheli az ízületeidet :)

2011. jún. 15. 12:03
 14/15 anonim ***** válasza:
Háát én 83 kg vagyok, 158 centi, tehát bőőőőven van rajtam felesleg. Én kocogok, én is az első 5 km edzést csinálom torna mellett. Régebben is futkároztam, csak nem volt elég kitartás, és nincs bajom, és nem is lesz:D
2011. jún. 15. 22:42
 15/15 anonim válasza:

edzőterem, és sok sok olvasás, hogy tisztában légy a helyes táplálkozással, és azzal hogym ilyen edzéstervet kell folytatnod.

Lépcsőzés, vagy bicigli intervallumos edzés. ha nem tudod miaz, olvass utána. A testsúlyodnak, magasságodnak megfelelő kalóriabevitel. ezt is ki lehet számolni a neten. ha kevesebb kalóriát viszel be meint amennyire szükséged lenne, és mozogsz is, akkor s zervezeted a zsírhoz fog hozzányúlni, mert hirtelen abból tud energiát nyerni.

2012. márc. 22. 09:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!