Az almaecet-diéta hatásos? Kinek vált be, mennyit fogyott?
olyan 10-15 kilót szeretnék fogyni, szedek egyféle tablettát is, meg sport meg minden (aki azzal jönne, hogy ne zabáljak/zabáltam volna annyit, annak elárulom, gyógyszer miatt jöttek fel a kilók, és annyit eszem kb mint egy kiscsirke), ezzel egy kicsit gyorsabbá, hatásosabbá tenném. hogy, mennyit kell belőle inni, mikor, hogy hat?
akinek hatott, az milyen súlyból, mennyi idő alatt mennyit fogyott és hány centi?
előre is köszi!
Én csak hébe-hóba iszok belőle (régebben rendszeresen ittam vízzel étkezések előtt, de nem fogytam tőle), szerintem csak emésztés könnyítő hatása van.
Értsd: bableveshez iszol - nem fúj fel
zsíros füstölt halat eszel - nem émelyegsz utána
Ha a sportolástól el vagy tiltva, akkor gyalogolj heti 3-4 alkalommal folyamatosan 1 órát. Ne sétafikálj, ne sétálj, gyalogolj (5-6km/ó sebességgel). Az nem olyan megerőltető, hogy rosszul kezd érezni magad, de hatásos - főleg, hogy keveset eszel, ahogy írtad. Utána nyújts is és nem fog fájni a lábad :)
Szia!
Nincs könnyű helyzeted.Ezekkel a válaszokkal ki vagy segítve.Én 2 hete iszom az almaecetet.Szóval sajnos kevés a tapasztalatom,de annyit mondhatok már most is,hogy az emésztésemen már segített.Nincs evés után az a telítettség érzés.Én napi 3x iszok evés előtt.Kevesebbet eszem,mint azelőtt.Sajnos csak ennyit tudok segíteni,ha segítettem.Kitartást kívánok.Esetleg,ha Te is kipróbálod örülnék,ha megírnád miket tapasztaltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!