Milyen fogyókúrát tudtok, ami bevált?
Figyelt kérdés
Jó most gondolom előálltok azzal, hogy életmódváltás+mozgás.A mozgás megvan, sokat mozgok, és próbáltam már életmódot váltani, 2 hónapig egészségesen táplálkoztam, napi 1200 kcalt ettem, és egyetlen egy kiló sem ment le.Most meg próbálok fogyni, de ma meg tegnap is össze-vissza ettem mindenféle hízlaló ételt.Elkezdek fogyókúrázni, 2 napig tart, aztán meg újra zabálok, így csak a súlyomat tartom egy ideje.Viszont ha lenne étrendem, biztos, hogy betartanám, és nem ennék össze-vissza mindent.Július közepére 4 kg-ot le szeretnék fogyni.Ruhában még úgy, ahogy elmegyek, de bikiniben.Ha nem fogyok le, inkább nem megyek strandra.2011. jún. 14. 11:53
1/4 anonim válasza:
Reggeli kefír + zabpehely
Ebéd : Rizs(barna/fehér) Csirkehús
Esti órákban Pirítós + alma
minden másnap 1-2 óra mozgás.
és legalább 3 liter víz, evés után!
2/4 anonim válasza:
Előző vagyok, napi 3 liter víz. evés után egy nagy pohár (4-5dl)
3/4 anonim válasza:
A nyakadat mered rátenni arra az 1200kcalra? Én még legalább 2x újraszámolnám.
4/4 A kérdező kommentje:
Hát leírom a napi étrendemet, amit akkor ettem.
Reggeli:30g teljes kiőrlésű kenyér, 10 dkg zöldség, 2-3 szelet csirkemellsonka.Tízórai:1-2 gyümölcs.Ebéd:15-20 dkg csirke-vagy pulykamell, néha sovány sertéshús, főtt tojás, egy tányér párolt zöldség, néha teljes kiőrlésű lisztből készült főzelék.Uzsonna:1-2 gyümölcs.Vacsora:sovány túró, kefír, natúr joghurt+zöldség vagy az, ami az ebéd volt.Szerintem nem haladta meg sosem az 1200 kcalt, mert mindig számoltam.
2011. jún. 14. 12:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!