Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Sokan azt mondták őrült...

Sokan azt mondták őrült vagyok, lehet így fogyózni, mi a ti véleményetek?

Figyelt kérdés

Két hete ezt csinálom:

Reggelire és ebédre eszek normális kaját csak nem annyit hogy jól lakjak.

Naponta 2l szénsav mentes ásványvizet iszok és este annyi gyümölcsöt eszek amennyi csak jól esik.

Amiről lemondtam az a kenyér ,az üditők és az édesség.Minden nap 1 és fél órát vizesre ugrálom magamat hangos discó zenére:)

Nekem ez úgy látszik bejött mert 5 kilótól szabadultam meg és egy percet se éheztem . Még 3 kiló feleslegem van szerintetek is lökött vagyok? Próbálkoztam már aerobic tornával de az engem nem motivált és igy a 80\\\'évek discó zenéjével teljesen jó bulit csinálok ,persze amikor egyedül vagyok itthon:)amikor viszont el mesélem hogy mi a titkom mindenkinek nevetséges és rám kérdeznek hogy jól e vagyok pszihikailag:)

2009. márc. 21. 16:24
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
minden véges!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2009. márc. 21. 20:14
 12/19 anonim ***** válasza:
52%
Persze, de ez nem azt jelenti, hogy hajrá, pazaroljunk. Bár úgy látom, vannak olyanok, akik szerint igen...
2009. márc. 21. 20:29
 13/19 A kérdező kommentje:

Én 30 fokot irtam nem pedig 100 at ,

egyébként is amikor az olcsóságról beszéltem akkor az ugrálásra gondoltam nem arra hogy 5 fokkal melegebbet csinálok a szobába.Szóval nem csinálok nagyobb kárt ezzel mint az aki nem viszi a táskáját a boltba hanem műanyag szatyrot vesz és aztán bele dobja a szemétbe..ezt lehetne fokozni a végtelenségig... de köszi a válaszokat .:)

2009. márc. 21. 21:44
 14/19 anonim ***** válasza:
79%
Jaj most ne ebből a fűtéses dologból legyen már ekkora patária! Tisztára óvoda! Amúgy jól csinálod, az a lényeg, hogy ne kényszerből csináld, hanem mert jól esik :)! További sok sikert örülök, hogy neked sikerült :), nekem nem jön össze csokimánia miatt :S:D. Bár sztem az a 10-12kg nem veszélyes nálam :D.
2009. márc. 21. 22:24
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Azért néha egyél vmi rozskenyeret vagy valami mert az is kell ám a szervezetnek!! Meg kis csokika is :)
2009. márc. 22. 13:33
 16/19 anonim válasza:
100%
Szerintem nem vagy őrült... Én is épp így csinálom, habár én 25 éves vagyok, de nekem is ez jött be. Viszont én csak reggel eszem rendesen, hogy beinduljon a nap (a régi elv ugye, reggel, mint a király, délben, mint az ember, este, mint a koldus). Napi minimum 3l folyadékot iszom. Szóval, ha te őrült vagy, akkor én is. ;)
2009. márc. 25. 04:20
 17/19 anonim válasza:
100%
NOs en nem igazan neztem at a valaszokat csak parat ami a szemmbe akadt.:) Szerintem nagyon jo a fogyokura recepted , en is igy soktam hogy delutan meg eszek vmennyit aztan reggel este mozok nem feltetlenul futok en is tancolni szoktam:D. Szerintem akarhany eves is vagy folytasd ha jol esik, mar csak azert is mert a mozgas kell az emberek eleteben , es jo ha nem munka jellegu ezert sportolnak sokan vagy jarnak kondi terembe. A mozgas jo fogyokura de amelett hidd el sokkal tobbet is nyujt mert boldogsag hormonokat termel, es a nap vegen sikerelelmenyed van tole. MOzogni kell. Szerintem a legjobb fogyokurat valasztottad.:)sok szerencset a tovabbbiakban is
2009. márc. 25. 07:03
 18/19 A kérdező kommentje:
Köszi,már azóta rájöttem hogy irigységből mondják hogy őrült vagyok és azok mondják akik kövérebbek nálam, fiatalabbak és ráadásul lusták mozogni.Különben meg öröm nézni ahogy rakom fére a nadrágjaimat amelyek igen csak bővek rám de pénzem nincs másikra mert rá megy a fűtésre....:DDDDDDDDDDD
2009. márc. 25. 13:47
 19/19 anonim ***** válasza:
Ha csak az a baj, hogy úgy akarsz izzadni, hogy közben felemeled a fűtést, akkor igen egyszerű energiatakarékos megoldást tudok ajánlani: öltözz két réteg "sportgöncbe" és hajrá! Vagyis kísérletezd ki, mit kell felvenned ahhoz, hogy úgy kimelegedj, mintha 30 fok volna szobában. Sok sikert!
2009. márc. 29. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!