Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Sokan azt mondták őrült...

Sokan azt mondták őrült vagyok, lehet így fogyózni, mi a ti véleményetek?

Figyelt kérdés

Két hete ezt csinálom:

Reggelire és ebédre eszek normális kaját csak nem annyit hogy jól lakjak.

Naponta 2l szénsav mentes ásványvizet iszok és este annyi gyümölcsöt eszek amennyi csak jól esik.

Amiről lemondtam az a kenyér ,az üditők és az édesség.Minden nap 1 és fél órát vizesre ugrálom magamat hangos discó zenére:)

Nekem ez úgy látszik bejött mert 5 kilótól szabadultam meg és egy percet se éheztem . Még 3 kiló feleslegem van szerintetek is lökött vagyok? Próbálkoztam már aerobic tornával de az engem nem motivált és igy a 80\\\'évek discó zenéjével teljesen jó bulit csinálok ,persze amikor egyedül vagyok itthon:)amikor viszont el mesélem hogy mi a titkom mindenkinek nevetséges és rám kérdeznek hogy jól e vagyok pszihikailag:)

2009. márc. 21. 16:24
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem vagy lökött! Szenvedés nélkül fogysz :)
2009. márc. 21. 16:26
 2/19 A kérdező kommentje:

köszi,de azért látom te is mosolyogsz:)

különben 40 éves vagyok nem hiába volt a választásom a 80' évek:)

2009. márc. 21. 16:29
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Tök jó, megcsináltad a magad kardió edzését. (Minimum 40 percig tartó, magas pulzusszámó mozgás indítja be a zsírégetést.) Az hogy ez most ugribugrálás a discozenére, az lényegtelen! Csak így tovább!
2009. márc. 21. 16:31
 4/19 anonim ***** válasza:
68%
Csak azért a zene ne legyen túl hangos, mert az hallás károsodáshoz vezet.
2009. márc. 21. 16:32
 5/19 A kérdező kommentje:

köszi ,ez kb úgy néz ki hogy amikor el fogy a koreográfiám akkor marad a helybe futás:) szóval folyamatos mozgás és jól fel nyomom a fűtést 30 fokra:)

próbáljátok ki ez bár olcsó:)

2009. márc. 21. 16:34
 6/19 A kérdező kommentje:
hát azért nem hangosabb a zene mint egy koncerten , egyébként még a szomszédok nem reagáltak:)
2009. márc. 21. 16:36
 7/19 anonim ***** válasza:
76%
Hát a fűtés felnyomását azért nem nevezném olcsónak. Még kevésbé környezettudatos megoldásnak.
2009. márc. 21. 17:52
 8/19 A kérdező kommentje:
ez egy családi ház, mondjuk annyi fát veszünk amennyit birunk és forróak a radiátorok , nem csak gázzal lehet fűteni.....
2009. márc. 21. 18:56
 9/19 anonim ***** válasza:
64%
(és fából szerinted annyi van, mint a tenger?:))
2009. márc. 21. 19:29
 10/19 anonim ***** válasza:
70%
Csatlakozom az utolsó hozzászólóhoz: a fa is véges.
2009. márc. 21. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!