Ettől hízhatok? Ma ettem egy tál müzlit, egy kis szelet húst, zöldséget, és megettem kb fél kg szőlőt. Vacsorára max csak zöldséget / gyümölcsöt eszem. Ez nagyon sok kcal volt?
Figyelt kérdés
Tudom ostoba kérdés, de megöl a bűntudat2009. márc. 21. 15:19
1/7 anonim válasza:
normálisnak tartod?
ennyitől bűntudatod van akkor irány az orvos.
2/7 anonim válasza:
Persze, máris legalább hat kilót híztál, és hamarosan gurítani fognak, mint a hordót. Ne hülyéskedj már: ennyitől bűntudatod van? Visszakérdezek: ilyen kevés bevitel mellett tudsz tanulni? Nincsenek koncentrációs zavaraid? Vagy testképzavarod? Mert az utóbbira befizetek...
3/7 anonim válasza:
Egy fél kiló szőlő még nem a világ. Nyugodj meg, semmi probléma nem lesz. Folytasd a diétát.
4/7 A kérdező kommentje:
Tudom hogy röhej, de egyben frusztráló... Egyébként kb 80 kgról indultam (magasság 155 cm), most olyan 74-nél vagyok, hát a testképzavar és a koncentráció témájához annyit, hogy csak szimplán hülye vagyok, ha a diétáról van szó
2009. márc. 21. 16:44
5/7 anonim válasza:
Nézd, ha fogyni akarsz, akkor először is olvasd el ezt: [link]
Nagyon jó tanácsok vannak benne. És mindenképpen mozogj mellette, másképp semmit sem ér az egész.
6/7 anonim válasza:
amiket felírtál azok fogyis kaják..én még szőlőt is ennék hiszen gyümölcs. Műzlit meg délelőtt.De gondolom így csináltad. Ne legyen bűntudatod..további sok sikert.
7/7 anonim válasza:
ez így tökéletes! Nem hízol, kellenek a gyümölcsök is, a tanuláshoz főleg! És különben a gyümölcscukor az agyba megy... Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!