Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Csak sporttal le lehet fogyni?

Csak sporttal le lehet fogyni?

Figyelt kérdés
Imádok enni, nem fogok fogyókúrázni, nem is tudnék. Nekem az egészséges életmód felér egy drasztikus fogyókúrával. Nem azt mondom, hogy nem eszek gyümölcsöt, zöldséget, mert azt eszek sokat. De nem bírnék este csak túrót enni vagy egy kis húst. 5 perce ettem meg egy egész pizzát és szerintem még fogok is ma enni. Amúgy nem vagyok kövé 168 cm és 54-56 kg között mozgok. Csak van a hasamon egy kis felesleg aminek örülnék, ha lemenne. Persze kizárólag csak mozgással. :) Napi 1 óra Rubint Réka tornára gondoltam. Szerintetek? ( Csak légyszi azt ne mondjátok, hogy ne egyek, hanem hogy mennyit kéne sportolnom.)
2011. jún. 11. 20:23
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Le lehet fogyni. Én is így fogytam 8 kg-t kb egy nyár alatt, hogy ugyanannyit ettem, ugyanazokat mint addig (édesség és pizza is). Elkezdtem konditerembe járni, ott sokat kardiozni, és lám lám lementek a kg-k.

Úgyhogy hajrá!! :)

2011. jún. 12. 00:52
 12/20 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2011. jún. 12. 11:13
 13/20 anonim ***** válasza:
Most komolyan,minek teszel fel kérdést ha csak azt fogadod el amit hallani szeretnél? A többieket meg lehordod mindenféle idiótának! Nagyképű kis tinipics@ lehetsz,remélem egyszer jó elhízol majd a sok zabálástól!:) Ha ennyi araraterőd sincs,akkor nagyon is megérdemelnéd :D
2011. jún. 12. 11:28
 14/20 A kérdező kommentje:
Tudtam, hogy lesz ilyen hozzászólás. :) Nem, nem akarom, hogy azt írjátok, amit szeretnék. De a sok idióta, gondolom te is köztük volták, olyanokat írtak, hogy ne zabáljak. Na, kb háromszor(!!!) leírtam, hogy ilyet csak ne is írjatok. Egy egyszerű eldöntendő kérdésre kellett volna válaszolni, igennel, vagy nemmel. Ilyen egyszerű, de sokan még ezt sem fogták fel. Egyébként meg azért tettem fel a kérdést, mert tényleg zavar a hasamon a zsír, mert jó lenne néha olyan ruhákat felvenni amiből kivan a hasam. Viszont ezen az oldalon vagy azt olvasom, hogy szidják az embereket azért amiért diétáznak, mert nem kéne diétázni hanem sporttal fogyni. Vagy pedig olyanok írnak mint én, akik nem akarnak csak sportolni, őket meg azért oltják, hogy diétázni is kell. Azt hiszed nem kerestem erről már kérdéseket? Hát de, csak mindig mást írtak, ezért megpróbáltam én is. Egyébként igen, féltékeny és irigy vagy akármit is mondasz, egyszerűen nem tudod (tudjátok) elfogadni, hogy más genetikailag nem tud elhízni. Tipikus magyar mentalitás. Ha neked nem lehet, ne lehessen másnak se. Ja, és 21 éves vagyok.
2011. jún. 12. 11:38
 15/20 A kérdező kommentje:
Egyébként hidd el, több akaraterőm van mint itt nagyon sok embernek. :) Csak annyit nem ér az a pár kiló, hogy éheztessem magam. Ha kövér lennék, nyilván más lenne a helyzet, gondolkozás nélkül kezdeném a fogyókúrát. De most nem érzem magam szarul, ez egyszerűen csak "jaj de jó lenne egy lapos has" kategória ami számomra nem ér meg egy éheztetést. Semmi akaraterőről nincs most szó...
2011. jún. 12. 11:44
 16/20 anonim ***** válasza:
Orbitálisan nehéz a felfogásod! -.- Mégis hogy vársz szuper lapos hasat ha állandóan zabálsz? A sport nem elég,ha mindíg ilyen kajákkal tömöd a fejed az a kis zsírréteg mindíg ott fog maradni!Diéta és sport a tökéletes alak kulcsa! Ennyi! Énmeg a legkevésbé sem vagyok irigy,pláne ilyen intelligens emberekre min te :)Csókolom
2011. jún. 12. 12:00
 17/20 A kérdező kommentje:
Oké majd kiderül. :) Akkor az egyik válaszoló itt biztos hazudott, aki azt írta, hogy csak sporttal 8 kilót fogyott... :)
2011. jún. 12. 12:06
 18/20 A kérdező kommentje:
Na meg a 66% sokat elárul az értelmes hozzászólásaidról...
2011. jún. 12. 12:07
 19/20 anonim ***** válasza:

Persze lehet fogyni 8 kg sportal,akin több súlyfelesleg van! De neked már a "szupervékonyság" a cél,fogd már fel! Ha egy 80kg-os elkezd csak sportolni és azelőtt sosem csinálta akkor fogyni fog,de ez a te esetedben más,neked már nem elég csak a sport! De mindegy hiába tépem a számat ha nem fogod fel.

A 66%-ról meg csak annyit hogy ketten írunk erről a regről, de biztosan azért vagyok 3. a fogyis kategória toplistán mert hülyeségeket írok :D

Menjél inkább sportoljál akkor,dolgozzad lefele a kis zsírpacnid :)

2011. jún. 12. 12:25
 20/20 anonim ***** válasza:

első vagyok: a vita lezárására, saját tapasztalatból mondom, hogy sokkal több "zabálással", mint a sportolás előtt olyan gebe vékonyra fogytam, hogy mindenkinek az álla esett le, akivel akkor hónapokig nem találkoztam, pedig semmi bajom nem volt a testtömegemmel ;)

csoki, cukorka, keksz, palacsinta, sült krumpli, simán ment a normális étkezés mellett...igaz min. 20 km-t bringáztam naponta közlekedési céllal egy rozsdás városi bringán...és akkor a napi rohangászós melóról ne is beszéljünk

2011. jún. 12. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!