Szerintetek mennyit optimális mozogni ha formásodni és fogyni szeretnék? (szobabiciklim és két jó lábam van)
Nem pick-pack fogyóznék ráérek, csak szeretném vissza nyerni szülés előtti alakomat ami 167 cm és 52 kiló.
Étrendet is írhattok.
Ki mit tesz amikor rájön a spontán nagy "zabálhatnék"?
Illetve hogy hol lehet piciket spórolni a kalóriákkal.. :)
Mozgáshoz annyit, hogy 20 perc intervallumosat kellene xcsinálnod.
5 perc "belemgítés" kb 2-3as fokozaton, normál tempóban.
Utána 8 mp nagyon gyors tekerés, majd 12 mp lassú. Ezt csinálod egészen a 20. percig (vagyis ugye 15 perc gyors-lassú)
Majd a végén 5 perc lassú levezetés.
Kajához annyit, hogy kb 5x egyél egy nap, kb 3 óránként kapj be valamit. :D Reggelre szénhidrát, 10 óraira egy kis gyümölcs, ebédre fehérje + egy kis rizs, saláták, stb, uzsira 125 g túró, vacsira 125 g túró.
Szerintem 23 évesen teljesen jó arány...
Nos szülés előtt 5 perccel 82 kg voltam (egy kissebb viziló) :)
12 kg ment le kb 4 hónap alatt a szoptatás folyamán ,pedig ettem mert nagyon féltem hogy nem lesz megfelelő a tejem .....
De most valahogy meg állt és nem fogynak a kilók....
Hát bomba alakom éppen nem volt de mindenhol feszes volt ahol kellett :D Ha most ránézek a hasamra igen csak a hányinger kerülget...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!