Azért mert néha megnézek egy pro ana oldalt, ugye nem leszek anorexiás?
Nem.
Az anorexia mentális, lelki eredetű betegség, ami nem egyenlő a hülyeséggel.
Remélem érted a célzást.
Attól nem leszel pszichésen anorexiás, de valami oka csak van, hogy látogatod őket?
Én irtózom tőlük, mert ahelyett, hogy segítséget kérnének és nyújtatának, külön biztatják egymást, hogy minél többet koplaljanak. Volt evési rendellenességem, és most próbálom egy osztálytársam támogatni- ez nem vicc, nem divat, és nem jó dolog.
Lehet, hogy tetszetős, hogy az anorexiások mennyi figyelmet kapnak csak azért mert nem esznek, de ez komoly baj.
Az, hogy vékonyabb akarsz lenni, nem egyenlő az anorexiával. Az anorexia iránti kíváncsiság sem.
Aki ebben szenved, az NEM kívánja magának, nem direkt választja. Aki ezt önként akarja átélni, azt én tényleg hülyének tartom. Én átéltem, és mérhetetlenül felháborít, hogy egy olyan dolog, ami nekem majdnem a jövőmet tette tönkre, majdnem az egészségembe vagy az életembe került, másnak hűdejó dolog, amivel lehet dicsekedni, sőt másokat is buzdítani rá. A legrosszabb ellenségemnek sem kívánnám. De mint mondtam, ez nem direkt alakul ki, speciális lelkiállapot, észlelés és gondolkodás jár vele, az egész az agy furcsa játéka - tulajdonképpen az agyad magad ellen fordul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!