Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek ez veszélyes? Lent

Szerintetek ez veszélyes? Lent

Figyelt kérdés
egy 19 éves fiú vagyok, 201 centi magas és 110 kg..nem mondanám magam kövérnek, de mivel aktívan focizok, ezért eléggé zavar a hasam..na szóval kb 2 hete kezdtem el diétázni, és annyit tettem, hogy mivel 10 fele szoktam felkelni, ezért délben eszek először, majd pedig a következő étkezésem 6kor van..ennyit eszek egy nap. szerintetek?
2011. jún. 10. 13:37
 1/2 anonim ***** válasza:
5szöri étkezés a minimum, főleg sport mellet. Ha fogyni akarsz, csökkentsd a szénhidrát bevitelt, de ne az étkezések számát.
2011. jún. 10. 13:46
 2/2 anonim ***** válasza:

nem jó.

napi négyszer-ötször kéne keveset enned,így rendben lesz a vércukrod,a legfontosabb a reggeli lenne,hogy beinduljon az anyagcseréd,így csak le fog lassulni amivel nem könnyű fogyni.

meg két étkezésre nem is tudod fedezni a vitminszükségleted.

2011. jún. 10. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!