Akik kövérek voltak, és lefogytak, miben változott meg az életük?
50 kilót fogytam,és én vagyok a gimi egyik legjobb csaja,ezt most minden nagyképűsködés nélkül mondhatom :D
17L
Én január óta 24 kg fogytam!
126 - 102.
Még 12 kg-tól akarok megszabadulni (90 kg), ez a 190 cm-hez ideális lenne.Ha több menne le, az már az izomzatból is menne, ezt nem akarom!
Miben változott az életem?
3 számmal kisebb cucc kell mindenből, és ha ruhát vásárolok, főleg nadrágot, nem azt nézem, hogy kapok-e, hanem, hogy milyet vegyek.
No és természetesen jó néhány gátlás alól felszabadultam, főleg ami a gyengébbik nemet illeti...:D:D
Egészség ügyileg gyakorlatilag helyre jöttem, jó a cukrom, jó a vérnyomásom, és bírom a keményebb fizikai munkát is.
Persze a fogyáshoz kellett, hogy abba hagytam a zabálást. Nem tartok különleges étrendet, de napi 1200-1500 Kcal-nál nem eszem többet (ez eleinte volt nehéz...).
Napi 1.5-2 óra rendszeres sport (torna, súlyzók, kerékpározás).
A mellbőségem 20, a derék 20, a csípő bőségem 18 cm ment le!:)
Sok sikert azoknak, akik belevágnak!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!