A fogyástól mennyire változott meg az életetek?
Figyelt kérdés
Persze, tudom, kicsi béna a kérdés, de mostanában úgy rá vagyok pörögve erre a fogyás témára, hogy szivesen olvasnám az élményeiteket:) Megfordulnak utánatok az utcán? Zökkenőmentesebb a ruhavásárlás? Mikor érzitek úgy, h bizony, ezért megérte ennyit szenvedni?:)2011. febr. 4. 23:39
1/12 anonim válasza:
70 kgről fogytam 58kgra azóta nem egy bókot kaptam az utcán, a helyes pasik gyakran megkérdezik a buszmegállóban mennyi az idő, bármilyen ruha ami teccik rámmegy és szinte bármit felvehetek, és míg előtte utáltam mozogni azóta elkeztem sportolni 2 tájfutóversenyt már megnyertem és a mozgás az életem részévé vált:) hajrá szurkolok neked
2/12 A kérdező kommentje:
Ezt annyira jó volt olvasni:) Köszönöm! És gratula a kitartásodért!:)
2011. febr. 4. 23:58
3/12 anonim válasza:
jaj köszi neked is sikerülni fog én röpke 4 hónap alatt leadtam a plussz kilókat :)
5/12 A kérdező kommentje:
176 cm magas vagyok, most 77 kg. Én olyan 15 kilóra gondoltam:)
2011. febr. 5. 00:00
7/12 anonim válasza:
Nekem még sok kiló van hátra, de már olyan 12-13at le adtam, 2 és fél hónap alatt kb, viszont már így is sok a pozitív visszajelzés :)
8/12 anonim válasza:
én 174/72-ről indultam, most vagyok kb. 67 és a cél nekem is 58 kg. Egyre több ruha megy rám, szívesebben sportolok, az ismerőseim mind elámulnak, hogy jééé mennyit fogytál! erősödtem, izmosodtam, formásabb lettem, a barátom imádja a kemény popsimat :) persze még van mit leadni, de ezzel a súllyal már a normál kategóriába tartozom. eddig 33as volt a nadrágméretem, most 30as, már nem mondják azt a boltba egy csőgatyára, hogy bocsi, ebből nincs nagyobb, talán nézd át az xxl-es nagymamaruhákat :D
9/12 A kérdező kommentje:
Ahh, köszi minden kedves válaszolónak, h erőt merithetek belőletek:)
2011. febr. 5. 00:32
10/12 anonim válasza:
vigyázat csak nem egyből rohamos fogyást mert az ártalmas lehet a szervezetre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!