Hasról a narancsbőrt hogyan lehet eltüntetni?
Figyelt kérdés
csak akkor látszik, ha "összenyomom" a bőröm, vagy ha lehajolok és meggyűrődik egy kicsit, nem nagyon, nem vészes de zavar. most hulahoppozom, és sokat iszom. + rendes étkezés. ez segít, vagy az már ottmarad? L/162011. jún. 9. 22:00
1/8 anonim válasza:
tudom unalmas h mindenki mindenhova ezt irja. Nekem is vannak ilyen problémáim de ezen csak a sport segít, az tüntetné el. Jókis erösitö gyakorlatok felülések. szerintem.
2/8 A kérdező kommentje:
sportolok, elég intenzíven, heti 4*. :) (versenysport)
2011. jún. 9. 22:23
3/8 anonim válasza:
akkor nemtom. a mély masszázs jó nagyon állitolag de jó drága:P
4/8 anonim válasza:
Vannak rá masszázsok, de a legfontosabb, hogy normálisan étkezz. Egészséges étkezés mellett nem alakul ki narancsbőr még akkor sem, ha amúgy mindent megteszel a kialakulásáért.
Itt vagyok én, szinte kizárólag biokaján élek, de iszonyúan meghíztam most - és egy icipici narancsbőröm sincs! Vannak akik azt mondják, hogy ez alkati dolog, de igazából elég sok emberrel beszéltem már erről, több mint százzal, az biztos. Kivétel nélkül mindenkinél összefüggésbe lehetett hozni a narancsbőrt az étkezéssel!
5/8 anonim válasza:
A hullahoppozást is úgy csináld hogy feszítsd be a hasad.
6/8 anonim válasza:
A testzsír%ot kell hozzá csökkenteni.
Akkor eltűnik.
7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!:)
2011. jún. 10. 22:34
8/8 anonim válasza:
Ez a genetikán múlik, hogy ki mennyire hajlamos rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!