Jacobs 3 az 1 ben fogyókúra idején mennyire hízlal? Ihatom-e?
Gondolom nem literszámra iszod!
Reggel és akár ebéd után is nyugodtan ihatsz!
Ezt már ti sem gondolhatjátok komolyan! Elég cukros? Könyörgöm kb. két kockacukornyi cukor van benne,ha egyet megiszol egy nap ugyanúgy fogsz fogyni,mintha nem innád. Ha viszont nagyobb mennyiséget iszol ilyen kávékból,akkor próbáld ki a Nescafé Classic instant kávét édesítővel és tejjel,ugyanolyan finom mint a 3 az 1-ben Nescafé. Én is azt ittam régebben(fogyókúra alatt is,és ugyanúgy fogytam havi 5 kilót,nem ezen múlott),de ahhoz egy kicsit drága lett,hogy napirendi szinten megigyak belőle mondjuk 3-at.
25/N
azt kellene már felfogni hogy nem ilyenekn mulik az hogy valaki le fog fogyni vagy sem:/
attol mert valaki megiszik egy ilyet,vagy reggelire eszik egy szendvicset,vagy megeszik ebben anagy melegben egy fagyit ,vagy megkiván egy csokit..attól még fogyhat,megfelelő táplálkozás és mozgás mellett simán beleférnek az ilyenek
nap szinten látom ezeket a kérdéseket,hogy pl megetem reggel 1adag gabonapelyhet,most mi lesz???!!!
ááááhh:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!