Most mit csináljak, hogy álljak ellent a kísértésnek?
Én hülye mondtam ma anyámnak hogy "de ennék valami édességet", nem hittem hogy komolyan veszi, és hozott egy csomag eperroládot (az egész majdnem 700kcal), meg ezt a Schokoladen Toffeest (ez is majdnem annyi), meg egy Danette ilyen csokis-vaníliás pudingot, amit már be is faltam és az eperroládnak a felét :(( Így is már hétvégén apám csinált gesztenyés golyót, napok óta fel van puffadva a hasam és akkora mintha terhes lennék...aztán most ez:SS 170cm/70kg vagyok.
Most mit csináljak ezekkel? Anyáméknak nem adhatom oda hogy bocs ez nem kell..milyen már az. Kidobni nem akarom mert nem szeretek pazarolni...de már megőrülök hogy mindig akarnak vmi sütit csinálni én meg nem bírok nemet mondani magamnak...
Vagy egyszerűen csak gondold azt,hogy ez a pár rolád nemsokára hasidon fog látszani.Ami nem valószínű ugye,hogy ettől annyit híznál,de ha sose áll ellen az ember,akkor ez lesz :( És ha már az elején engedményeket teszel magadnak,akkor később se szokod meg a nem-et.=/
Sok sikert :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!