Mai étkezésem egy kis test formálásához illetve jó esetben 2-3 kiló leadásához megfelelő?
Reggeli: nem kaptam reggel teljes kiőrlésű kenyeret a boltban, így egy sima zsemlét vittem magammal, egy kis szalámi volt benne, uborka, sajt.
Tízórai: nem volt, mert nem voltam éhes
Ebéd: 2 főtt tojás, sikerült vennem hazafelé teljes kiőrlésű kenyeret, úgyhogy abból ettem 2 szeletet, illetve egy nagy tányér spenótot.
Uzsonna: szerintem 1 vagy 2 almát eszek
Vacsora: 2 közepes szelet csirkemell egy tányér zöldséggel (van benne hagyma, káposzta, uborka).
Amúgy nem vagyok kövér, csak egy picit jó húsban vagyok itt-ott. :) Az egyik combomon egy műtét miatt láthatóan picivel több a felesleg mint a másikon, ezen szeretnék dolgozni, hogy újra a régi legyen, és a bőröm ismét feszessé váljon.
160 cm és 52 kiló vagyok.
Délutánra még tervezek 10 km futást.
Te biztos nem is futsz 10 km-t még ma.
Szóval szerintem jó.
* Te biztos nem is futsz 10 km-t még ma.
Ezt miért írod? :) Sífutógépen szoktam fél óra alatt 10-11 kilométert futni. Nem a szabadban gondoltam... Köszönöm a válaszokat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!