Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Reggelire összedobnátok nekem...

Reggelire összedobnátok nekem egy jó kis reggelit ami tápláló sok benne a fehérje viszont minimális a zsír és cukor?

Figyelt kérdés
Izmosodó úriember vagyok =) Köszönöm előre is.
2011. jún. 8. 08:52
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
A szénhidrátot hogy kerülhetem még ? Mármint a kenyeren kívül?
2011. jún. 8. 10:14
 12/16 anonim ***** válasza:

tojásrántotta-3-4 tojásfehérje, 1-2 sárgája+csirkemllsonka+hagyma+paradicsom+paprika+borsó+gomba, teljes kiőrlésű kenyér, citromos tea

zabpehely túróval avgy tejsavóval

tonhalkonzver sós lében, rozskifli, zöldségek

főtt tojás, rozskifli, zöldség

csirkemell roston, párolva, barnarizs+párolt zöldség

2011. jún. 8. 10:16
 13/16 bix ***** válasza:

nah hé

te úriember most izmosodni akarsz vagy nem? vagy most mi van? szálkásítanál vagy nem?

az izmosodó úriember nálam azt jelenti hogy izmot akarsz építeni. ahhoz pedig szénhidrát kell! sok. nagyon sok:)

2011. jún. 8. 11:34
 14/16 anonim ***** válasza:

"Ja, es meg a tej egy nagyon jo feherje forras, es a benne levo zsir es cukor is jo"

Napi hülyeséged megvolt.

2011. jún. 8. 12:08
 15/16 anonim ***** válasza:

12:08

Miert is?

2011. jún. 8. 13:56
 16/16 anonim ***** válasza:

12:08

Egy kis szakirodalom kritikus am tajekozatlan bar(at)omnak:

"Fehérjetermékeink alapanyaga hosszú éveken keresztül a tej volt. Az egyes tejfehérje porok

között az eltérést a fehérjetartalom, a zsír és a szénhidráttartalom adta – legalábbis a laikusok

szemében. Amikor a kedves vásárló kezében tart egy fehérje készítményt, általában igyekszik

lehetőleg alacsonyabb zsír és szénhidrát tartalmú terméket választani. Ez bizonyos esetekben

indokolt, de sokszor nem az. Szeretnék szakítani a dogmával, miszerint a testépítőnek a tejből

csak a fehérjére van szüksége, a többi alkotó csak szennyeződés....

A tejzsír tehát élettanilag igen fontos. Egyik legfontosabb komponenséről bizonyára már

sokan hallottak jókat. Ez a CLA, a konjugált linolsav...."

Nem a 6 osztalyos, gyuros, sittes baratoktol kell am informalodni! akar tanulni lehet soprtelettant, sport taplalkozastant, stb... utana szivesen varom a velemenyed, lehet, hogy a tanulas hatasara kicsit kifinomul a stilusod is.

2011. jún. 8. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!