Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mindenhol azt hallom, hogy ha...

Mindenhol azt hallom, hogy ha vki fogyni akar, el kell hagyni a fehér kenyeret és teljes kiőrlésűt kell fogyasztani helyette. Lehet, hogy hülye kérdés, de hol tudok ilyet venni?

Figyelt kérdés
Ha bemegyek egy élelmiszer boltba, általában a kenyérből a hagyományos választék, fehér, félbarna, barna, meg a különböző hagymás, kukoricás, stb. Gondolom, hogy a sima félbarna, vagy barna kenyér nem teljes kiőrlésű, vagy igen? Teljes kiőrlésűt szoktam látni ilyen kisebb kiszerelésben, becsomagolva. Kb. 2 szelet kenyérnek megfelelő adag, 3-400 Ft, ezt kellene fogyasztani? Van aki ennyi pénzt ad érte rendszeresen? Mert én nem szívesen dobnám ki rá a pénzt.
2009. márc. 19. 22:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
50%
a kenyérsütős vagyok... egyébként én sem tudok fogyni, csak ha teljes mértékben kihagyom a kenyeret, tésztát, mindent amiben liszt van. ahogy visszaállok a rendes kajára, rögtön hízok... nekem bevált a norbi rizsszelet vagy mi a franc a neve, közé teszek sovány sajtot, szalámit és egy idő után azzal is jóllaksz. szóval ne lepődj meg, ha a teljeskiörlésű sem segít. vagy abonett... ezekhez mindig sok zöldséget eszek és akkor eltelít. sok sikert és bár látom nulla a pontom, azért kérdezz meg más kenyérsütőst is, mi a véleménye.
2009. márc. 20. 21:58
 12/16 anonim ***** válasza:
53%
A kenyérsütő új találmány, és nem tartozik a kérdéshez. Nagyanyám 71 éves, nagyapám 76 elmúlt, másik nagyapám 80 éves kora fölött halt meg, mind kemencés kenyereken nőttek fel, és amelyikük még él közülük, mai napig visszasírja AZT az igazi kenyeret, amihez hasonló már nem igazán található. Nem nagyüzemi, házi kenyér, az az igazi, és úgy tűnik, az egészségükben se tett "maradandó károkat", tehát valahol az az igazi, csak olyat manapság már nehéz készíteni, én egyszer készítettem hasonló módon kenyeret, picikét, gázsütőben, nem kenyérsütőben, nem modern recept után, hanem ahogy tényleg még nagyanyáim készítették, hát tényleg másabb, és a bolti nagyüzemi kenyérnél és a kenyérsütős semminél is másabb és finomabb. Lehet, hogy egészségesebb is, de időigényes, és valószínűleg mindent egybevetve drágább, mint ha boltból szerezném be. Szóval a kérdező kérdéséhez visszatérve MÁR VÁLASZOLTAM egy korábbi hozzászólásban, nincs mit hozzátennem, nyilván az étkezés nagyban hozzájárul a fogyókúrához, sokmindent el kell hagyni, sokmindent át kell gondolni, átalakítani, másképp csinálni, mint addig, más étkezés, mozgás, és ha szükséges, akkor még pluszban orvosi segítség, mert van, akinek szövődmények alakulnak ki elhízás miatt (koleszterin, cukor, vérnyomásprobléma, izületi problémák), úgyhogy én akárki akármit mond ezzel kapcsolatban, jók a sablonok, de valahogy mindig egyénre kell szabni, és akkor lesz hatékony. Sok sikert minden fogyni kívánónak.
2009. márc. 20. 23:03
 13/16 A kérdező kommentje:
Nem gond, ha elkanyarodunk az eredeti kérdéstől. A kenyérsütéssel kapcsolatban vitathatatlan, hogy biztosan sokkal jobb lehetett az igazi kemencében sütött kenyér, mint a mostaniak. De mai világban erre már nem sok mindenkinek adatik meg a lehetőség, idő, pénz, stb. Tehát marad a bolt vagy pékség. Szerencsére nem küzdök nagy túlsúllyal, csak 3-4 kg plusz van rajtam, amit rendszeres mozgással próbálok leadni, de az a baj, hogy hiába mozgok, mégsem fogyok. Ezért gondolkodom azon, hogy változtatnom kell a táplálkozási szokásaimon. Úgyhogy köszönöm a hozzászólásokat!
2009. márc. 21. 17:15
 14/16 anonim válasza:
76%
Én ilyet az Aldiban és a Lidlben szoktam venni toast kenyérből, az legalább olcsó is...
2009. márc. 25. 06:22
 15/16 anonim válasza:
76%
Alidban pl ez a toast kenyér 149 ft, szóval jobban megéri, mint a 300 környéki Tescóban találhatóak...
2009. márc. 25. 06:23
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
a mindmegette.hu-n van isteni, egyszerű és egész olcsó (magok nélkül). a neve: vitalitás kenyér. kenyérsütő sem kell hozzá, és nekem (valamint sok ismerősömnek) bevált.
2009. márc. 25. 10:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!