Mindenhol azt hallom, hogy ha vki fogyni akar, el kell hagyni a fehér kenyeret és teljes kiőrlésűt kell fogyasztani helyette. Lehet, hogy hülye kérdés, de hol tudok ilyet venni?
Sőt, a magvas kenyérnek a magvak olajtartalma miatt még magasabb is a kalóriája
A sima barna kenyér meg sokszor csak melasszal barnított fehér kenyér.
V -egyél grahamkenyeret, vagy grahamzsemlét,korpacipót
szia, szerintem meg vegyél kenyérsütőt... receptet adnak hozzá, meg a neten is van sok, meglátod ráössz, amit eddig kenyérnek ettél semmi köze az igazi kenyérhez. A legdrágább kenyérliszt 1 kg 300 ft., (általában van benne élesztő is ezt figyeld, rá van írva) és víz pici cukor, só pici oliva olaj és kész, megsüti a gép. azonkívül egy fél szelettel is jóllaksz, annyira tartalmas. Mióta megvettem a gépet nem veszek semmi péksütit.
Ha gondban lennél a gép vásárlásával, most a tesco-ban nem egész 10.000 ft a masina, inox. Nekem olyan van (ami az újságban van) vegyél, nem bánod meg. Esetleg tegyél fel itt kérdéseket ezügyben, hátha más is ír róla.
Szóval a saját kenyeredben tudod mi van, az a biztos és akkor vehetsz teljes kiörlésű cuccost hozzá :O)
Az igazi kenyeret nem kenyérsütőben sütik :-D Nagyanyámék még sütöttek otthon kemencében az ő gyerekkorában kenyeret, az az igazi kenyér, nem ezek a mű kenyérsütős vackok (nem is volt mindig kenyérsütő gép, sőt, a kenyérhez képest fiatal dolog...) :-D
Bocs a megjegyzést, de...
Hát a végén még kiderül, hogy nem is olyan egyszerű kérdés ez :)
Nézelődtem ma a boltban, végül 300 g-os teljes kiőrlésű búzakenyeret vettem, 280 ft volt. Az íze finom, de nem lakok vele gyorsabban jól, mint a fehér kenyérrel. Egyenlőre kisérletezek velük, majd meglátom melyik válik be. Az az igazság, hogy sokat nem kell fogynom, csak 3-4 kilót, de hiába mozgok rendszeresen, nem sikerül megszabadulnom tőle, ezért kezdtem el azon gondolkodni, hogy a táplálkozáson kellene változtatnom. Ez az első lépés...
köszönöm a megjegyzést a kenyérsütős vagyok...
asszem nem sokan engedhetnek meg maguknak kemencét és hát akkor is lehet nincs igazam, de én legalább tudom mit eszek... menj el egy pékségbe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!