Napi 500-600 kcalbevitellel, és sok mozgással 2 hét alatt mennyit tudnék fogyni?
160cm/49 kg vagyok.Már 2 napja 500 kcalt eszek.Járok edzeni heti 4-szer(konditerem).Emellett még kardióznék a hét többi napján, amikor nem mennék edzeni.Tudom, hogy koplalás, meg minden, de nem érdekel, le szeretnék addigra fogyni minél többet.Mennyit fogynék 2 hét alatt?
Légyszi a kérdésemre válaszoljatok!
Egyél normálisan, ne számold a kalóriákat. A keményebb napok között hagyj egy napot az izom-regenerálásra.
Megkérdezhetem hogy miért akarsz "elfogyni"? (Ha depresszió, önbizalomhiány akkor kérhetsz segítséget az iskolában is)
Bakker, mennyi anorexiás van ebben az országban?
Mégis hány kiló akarsz lenni 38? 40? Vagy mennyi?
500 kalória az életben maradáshoz is alig elég, nem még, hogy sportolj mellette!
"Szeretnék addigra fogyni minél többet"
Hát nem fogsz, mert takarékra áll a szervezeted, vagy, ha fogysz is dupláját szeded vissza, és úgy lelassul az anyagcseréd, hogy a levegőtől is hízni fogsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!