Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Sok volt a gyümölcs ma, nem?...

Sok volt a gyümölcs ma, nem? Fogok még azért fogyni?

Figyelt kérdés
Ma nagyon sok gyümölcsöt ettem.:SAmúgy nem ettem volna sokat, csak a gyümölcs volt sok.Ma ettem 2 almát, 20 dkg meggyet, 10 dkg csirkemellet, és 10 dkg vegyes zöldséget.És nem vacsoráztam, de ma már nem is fogok.Ja és annyit, hogy nagyon gyorsan le szeretnék fogyni 3 kg-ot(2 hét alatt)
2011. jún. 7. 17:55
 1/4 anonim ***** válasza:

Hidd el hogy gyümölcsből nem tudsz annyit enni, hogy meghízzál tőle.

Nagyon keveset ettél ma.

2011. jún. 7. 18:11
 2/4 anonim ***** válasza:
gyümölcsből zöldségből mindigf ehetsz akármennyit! nem hizlal fogjátok már fel!!
2011. jún. 7. 18:20
 3/4 anonim ***** válasza:

Még vágj be minimum egy tányér pörköltet, mert jó, ha 500 kcalt megettél ma. Koplalással az életben nem fogsz normálisan fogyni, ellenben szépen hazavágod a szervezeted.

Én is koplaltam fél évig, sport ezerrel, most meg olyan rosszul vagyok minden nehezebb ételtől - a sajtos stangli, amit anno simán megettem most pokoli kínokat okoz. Felpuffaszt, hányinger, teltségérzet... :(

2011. jún. 7. 18:25
 4/4 anonim válasza:
Az a hülyeség hogy bármikor ehetsz gyümölcsöt! Gyümölcsöt napközbe érdemes enni, este lóf*szt se tud hasznosítani a szervezet belőle. De amúgy hízni is lehet sok gyümölcstől, de persze nem annyitól amit Te ettél. Ennél 20x többet kellene minden nap, na akkor híznál!
2011. jún. 7. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!