Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Folytatnám, de semmi eltökélts...

Folytatnám, de semmi eltökéltség. Hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Eddig eljártam tornázni, fogytam 7 kg-t(80 kg voltam), de most lejárt a bérletem is és úgy érzem nagyon unom a tornát... (aerobic órák, spinning) Pedig nagyon szeretnék még legalább ennyit fogyni, ha nem többet. Hogyan bírjam rá magam a folytatásra? Azon gondolkoztam hogy kipróbálok egy új helyet, mert a réginek mindig ugyanazok az órái, azon belül a gyakorlatai és gyakorlatilag csak a spinning használ.A többi órára megszokásból járok, mert kedves az edző.. Ti is voltatok már így, hogy elkezdtetek tornázni járni, de meguntátok? Ha igen, mit csináltatok, hogyan bírtátok rá magatokat a folytatásra? Esetleg mivel színesítettétek a programokat? Közben igyekszem nem túl sokat enni, de sosem voltam fogyókúrázós típus, szóval a kevés evés nem az erősségem. De ha egyik étkezésnél a kelleténél úgy érzem többet eszek, utána mindig kevesebbet, hogy ne hízzak. Bosszantó, de mióta tornázni kezdtem, naponta 2x állok rá a mérlegre(alapvető igazság hogy reggel mindig sokkal kevesebbet mutat) és nagyon zavar, ha 1-2 kg-al több vagyok, esetleg olyan mintha visszaszedtem volna. Olyankor hajlamos vagyok nem reggelizni vagy hasonlók. Olyankor, amikor viszont egy újabb kilóval lentebbi kategóriába léptem, hihetetlen öröm tör rám, hiszen ennyi kiló utoljára 2-3 éve voltam. Viszont van olyan dolog, amivel meg vagyok elégedve: a testzsír %-om eddig túlsúlyos volt, most pár hete viszont már egészséges.. :) Visszatérve.. hogyan tovább? Honnan szerezhetnék energiát a további kilók leadásához? Mesélnétek a saját tapasztalataitokból?
2011. jún. 6. 21:04
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha az a bajod hogy unod, akkor variálj! Pl vágj bele a következő 3 projektbe egyszerre:

[link]

[link]

[link]

(na jó, nem muszáj mindhármat egyszerre)

Ez adhat egy célt, egy brutális motivációt. Ha ezzel megvagy, akkor keress megint valamit, és tegyél magad elé egy kemény, de időben tervezhető célt!

2011. jún. 6. 21:33
 2/4 anonim ***** válasza:

Egyszerű.Edzés közben kapcsold ki az agyad.

Egy normális diétával,meg ennyi mozgással 73kilóról,átlag női magassággal 3-4 hónap alatt érhetnél el egy kiváló formát.

A reggeli kihagyása meg hasonló önbüntető dolgok csak hátráltatnak.

Mondjuk ha 73 kilóval egészséges kategóriába esik a testzsírod 24% a teteje nőknél,akkor olyan rossz formában nem lehetsz és biztosan magas is vagy hozzá.

2011. jún. 7. 01:06
 3/4 A kérdező kommentje:
175 cm vagyok. :) Ma is megyek spinningre, igyekszem mindig tornázni.. Csak kedvem nincs sok hozzá ebben a nagy melegben(ott a teremben meg főleg meleg van). De a szépségért meg kell szenvedni..
2011. jún. 7. 17:19
 4/4 anonim ***** válasza:

Előző vok

Inkább az egészség oldaláról állj hozzá a szépség csak egy kellemes mellékhatás.

Szerintem ami még hozzátehet a lendületes edzéshez,ha bekapsz előtte egy két szem zsírégetőt.Az megpörget testileg-lelkileg.Scitec Reform.Edzés előtt 2 szem.

2011. jún. 7. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!