A zabkása édesítőszerrel megfelel reggelinek?
Zabkása szerintem édesítő nélkül, cukor nélkül fahéjas-almás változatban a legfinomabb. Ha nagyon édesszájú vagy, akkor tálaláskor tegyél bele egy pici mézet.
Méred hogy hágy grammot eszel? Mert én ott rontottam el először, hogy csak úgy érzésre csináltam egy adagot, és amikor egyszer lemértem, és kiszámoltam, akkor kiderült, hogy 600-800 kcal reggeliket toltam :)
Nagyon finom, könnyű rákattanni, és hihetetlen adagokat lehet belőle megenni!
Édesítőszereket nem szeretem. Nem értek hozzá, de valahogy parázok a vegyipartól.
A méz az ugyanannyira hízlal mint a cukor!
Inkább édesítőt használj
Méz hízlal, ezért csak keveset szabad használni.
Édesítők dobozán pedig már sokszor láttam olyat, hogy napi ennyi vagy annyi gramm max, mert bontja a májat, vesét, me hogy kisgyerekeknek nem javasolt... Szóval én a vegyszerektől félek. Az biztos, hogy nincs bennük kalória. Az biztos, hogy hatásososak. Aki nem fél tőlük, az használja bátran!
"A méz akkor jobb lenne?" -IGEN!
egész keveset tegyél bele, az is édesíti a müzlit!
nagyon egészséges, nem hízal, és laktat ez a reggeli!
zabkása +kisméz9+kisbúzakorpa+kevésbúzacsíra+1-2szemkis dió v. mandula-egy pár kisdarab gyümölcs
ezzel nem leszel éhes, és mindent amire szükséged van, megkap a szervezet!!
napi pár szem édesítőtől nem lesz semmi bajod. szaharin alapút kell venni. én is zabkását reggelizek évek óta és édesítővel. na meg ha napközben iszok egy teát vagy kávét akkor abba teszek. tehát nem viszem túlzásba.
amúgy pedig szerintem a zabkása a legjobb reggeli (én forró vízzel csinálom) ha azt reggelizek akkor tuti hogy jópár óráig nem leszek éhes, és energiát ad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!