Ez jó volt reggelinek? Mit ehetek még ma?
reggelim most ez volt:
300 g saláta, uborka (naturba, csak sózva)
50 g trappista sajt
barna, magos kenyér (130 kcal)
1 pohár kefír
50 műzli és zabpehely keverék
ez összesen volt 618 kcal.
Mit ehetek még ma és hányszor?
10 kg akarok fogyni.
kocogni szoktam napi szinten.
170/65
A 618 kcal az szerintem elég sok egyszerre. Majdnem ellőtted a napi kajálásod felét...
Én egy zsemlét ettem,az egyik felét csirkemellsonkával és zöldségekkel a másikat meg egy túrórudival,ittam egy kávét 30ml tejjel,és light kólát. Teljesen tele vagyok és csak 313kcal...
Uzsonnára, tízóraira (ha éhes vagy) egy-egy szem gyümölcs vagy sárgarépa, vagy egy fél uborka vagy egy joghurt/kefir
Ebédre grillezett vagy párolt zöldség, natúr sertésszelettel vagy csirkemellel
Vacsorára vegyes saláta pl. tonhallal vagy főtt tojásfehérjével
Nem érteke egyet azzal a hozzászólóval, aki szerint majdnem ellőtted a napi kalóriaszükségleted felét. 170 cm magasan nyilván nem 1200-1300 kalóriát kell bevinned, még fogyókúra mellett sem, hanem ettől jóval többet. Másrészt nem értem, minek akarsz 10 kilót leadni. Teljesen jó a testsúlyod!
A reggelid bőséges volt és sokkal egészségesebb mint túrórudi meg a light kóla...
Még napi 4 étkezés, kis adagokban.
eggyel 10 oraira valami gyumolcsot
ebedre leves
uzsi gyumolcsle
vacsi zoldsegsalata
eggyel 10 oraira valami gyumolcsot
ebedre leves
uzsi gyumolcsle
vacsi zoldsegsalata
ez igy kb 600-700kcal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!