Írnátok nekem olyan gyakorlatokat amelyekkel laposítom és izmosítom a hasfalamat és a hasizmomat?
Figyelt kérdés
Baromságokat ne írkáljatok és legyetek szívesek komolyan venni a kérdésemet.2011. jún. 6. 16:11
1/7 anonim válasza:
Hasprés. Ha megteheted használj súlyzót hozzá.(mindkét kezedbe egy kis súlyt és tartsd a nyakad mellett őket torna közben) Eleinte nehezen fogsz levegőt kapni,de később a napok haladtával belejössz.
2/7 A kérdező kommentje:
Kössz szépen. Még várnék hasznos tanácsokat :D
2011. jún. 6. 16:38
3/7 anonim válasza:
bocs, de az első félig-meddig hülyeség. Ha erősödik a hasizmod akkor az azt jelenti, hogy nagyobb lesz, ergó még nagyobb lesz a hasad. Izmos lesz, csak nem látszik a hájtól.
Ezért a hasizom gyakorlatok mellett ajánlatos még a rendes kajálás (és nem 2-3 hetes csodadiéta, hanem át kellene állni normális kajálásra véglegesen) és valami zsírégető mozgás (kocogás, biciklizés, sok szex :D bármi ami megmozgat)
Kockás has önmagában a felülésektől nem lesz, erre jobb ha felkészülsz
4/7 anonim válasza:
Az első válasz írója vagyok. Számomra természetesnek tűnt, hogy a hasprés mellett jól eszik és mást is mozog. Ha ez nem így van, akkor bocsánat a félreveztésért kedves kérdező. Maga a hasprés nem tesz csodát, ha mellette zabál az ember és nem mozog. Tehát azon is alakíts. Én pl sztep padon tornázok mellette.
5/7 A kérdező kommentje:
A sok szexen még elgondolkodom (14/F), amugy minden nap letekerek 6-8km-t. Ez nem tudom mennyire megfelelő testmozgás. Kajálással ugy vagyok, ha megéhezem, akkor kevéskét eszek, 7 után semmi. Nem vagyok elhízva, csak fogytam és itt maradt a hasamon egy kis zsírfeleslegeg ami igazán nem is látszik, csak mégis jobban nézne ki deszka formában.
2011. jún. 6. 17:31
6/7 anonim válasza:
a 7 után semmi kaját azt felejtsd el szerintem nagyon gyorsan. Mikor alszol akkor regenerálódik a tested, akkor dolgozza fel az agyad az egész napos ingereket. Na ilyenkor éheztetni a testedet a legnagyobb hülyeség. Lefekvés előtt 0,5-1 órával mindenképpen egyél valamit. A legjobb lenne a túró, mert ez egy lassan lebomló fehérje.
7/7 anonim válasza:
Utolsóval maximálisan egyetértek. Egyébként meg helyi zsírégetés nincs, szóval ahogy előttem is írták, diéta és mozgás tünteti el a zsírt mindenhonnan. Ahol a legtöbb van, onnan tűnik el a legkésőbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!