Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Undorító vagyok! Tudna segíten...

Undorító vagyok! Tudna segíteni valaki?

Figyelt kérdés

Nincs mit kertelni valóm, 18 éves vagyok és rohadtúl el vagyok hízva. 102Kg vagyok és 174cm magas. Ami azt illeti se nem sportolok, se nem eszek kiegyensúlyozottan. Van, hogy csak este 6 kor tudok reggelizni. Az is csak vaj meg kenyér. Ez megy már elég régóta. A hajam kiritkult, nagyon sok kihullot, pedig nagyon dús hajam volt. A sportolásról annyit, hogy itthon szoktam anyám szobabiciklijén tekerni mondjuk 1 héten 2x 20percet.

Az étkezésről is annyit, hogy anyagilag rohadtúl szarul állunk és hát nem tudunk megvenni mindenféle drága bio kaját meg ilyeneket. Így is csak azért híztam el szerintem, mert bevallom nem sportolok semmit, és csak állandóan kenyeret ettem és eszek... Jobb napokon azért van valami kis leves, vagy pörkölt, de más nincs. Szóval arra kérnék valakit, hogy tudna -e segíteni abban, hogy mit egyek? És hogyan kivitelezzem? Tehát más hogyan szokta csinálni? Mennyi időbe telik egy ilyen étkezés? Munkahelyen, hogyan oldjam meg, hogy naponta 5x egyek...?

Mert rohadtúl idegesít, hogy nem tudok csajozni mert kövér vagyok. Undorodom magamtól. Kitartásom volna hozzá, csak kellene egy olyan mérföldkő, vagy valami amire tudnék alapozni. Vagy egy dietetikus? ( gőzöm sincs mennyiért foglalkoza velem, gyanítom sokba kerül ).

Le akarok fogyni! Nincs más választásom, ha akarok csajozni, és jól akarom magam érezni a bőrömben, meg kell szabadulnom ettől az undoritó zsírrétegtől!! Könyörgöm segítsen valaki, aki helyes étrendet vagy valamit elő tud írni viszonylag kevés pénzből. Tehát ami épp egy pörköltre való lenne, vagy leves, esetleg valami májaskenyér stb.

Tudom, hogy most rengeteget írtam, de kitört belőlem, egyszerűen most telt be a pohár. MEG KELL SZABADULNOM A KILÓKTÓL!!! SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGEM, AHHOZ HOGY ELTUDJAK INDULNI.

2011. jún. 6. 00:25
1 2
 11/19 anonim válasza:

Szia! Először is nagyon jó, hogy belátod a hibáidat és józanul gondolkodsz. Leírom, hogy nekem mitől ment le 10 kg.

Reggel mindig eszem. Kb fél 7-kor. Ha kívánom, ha nem. Ez kötelező. Jó a vércukornak és beindítja az emésztést is.

Az ebéd általában meleg kaja, de a lényeg, hogy LEGYEN. Délután jöhet az alma, banán és sokszor volt sós pattogatott kukorica. Attól szomjas leszel és kénytelen vagy inni, ami nagyon jó. Este már csak egy joghurt ment le közvetlen lefekvés előtt. Éjjel enni tilos!

Manapság esténként turmixolok magamnak egy nagy pohár tejet banánnal vagy meggyel. És elég. Reggel éhes vagyok, de este teljesen eltelít.

A nassolásomat sós szotyival oldom meg. Nem hízlal és muszáj inni rá.

A kaja mellett naponta fél órát gyalogoltam, feszített tempóban. Az izületeim miatt kellett gyalogolni. Közben rádióztam, gondolkodtam és imádkoztam.

Remélem, hogy segítettem. :)

2011. jún. 6. 08:13
 12/19 anonim ***** válasza:

gugliba írd be: body.builder.hu alapismeretek.

Leírva a rendes étrendet, és a sportolás mikéntjét is, ennél többet nem lehet segíteni neked, e szerint le tudsz fogyni.

2011. jún. 6. 08:13
 13/19 anonim ***** válasza:
86%
Én vagyok a 3. válaszoló immáron 77%-os,mert szépen le lettem pontozva,hogy miért azt nem értem! Nagyon sokan írtak nagyon jó dolgokat,de mégtöbben orbitális ökörségeket! Több embernek állítottam már össze helyes étrendet fillérekből,akik sikeresen, EGÉSZSÉGESEN fogytak!Nagyon szépen kérlek,ha már nem is írsz nekem privátot,legalább a hülyeségeket ne fogadd meg! pl. valaki írta,h egész nap egyél gyümölcsöt,banánt,szőlőt...Persze nagyon fontos a gyümölcs,reggel!Este már a gyümölcscukor miatt nem tanáncsos ennyi,inkább a zöldség!Meg mi az,hogy ne egyél húst?! A legfontosabb a fogynivágyónak,h meglegyen a megfelelő fehérjebevitel!Mondom,osztok-szorzok,kiszámolok mindent neked, természetesen nem kérek érte semmit,csak annyit,hogy tartsd be! Ha meggondolotad,írj egy üzit!:)
2011. jún. 6. 08:26
 14/19 anonim ***** válasza:
Nincs szükség semmi hókuszpókuszra egy fogyókúránál.Zsírt és szénhidrátot is kell bevinni, de kevés mennyiségben. Napi 5x alacsony kalóriatartalmú kaják, sok folyadék /szénsavmentes víz, teák cukor nélkül.../és soha ne jóllakásig egyél. Aludd ki mindig magad és mozogj sokat.
2011. jún. 6. 09:13
 15/19 anonim ***** válasza:

Nem sok cukros üdítőt meg sok édességet eszel?

Mert kicsit furcsállom hogy csak vajas kenyértől ennyire meghízzon valaki.

De amúgy nem baj ha nincs pénzed zsírszegény húsokra zöldségekre én is úgy fogytam 102kg-ról 85-re hogy mellette ettem kenyeret szaftos pörköltet stb.

3 dolgon változtattam

nem ettem cukros dolgokat

alvás előtt 3-4 órával már nem kajáltam

és hetente 3-4 szer mozogtam először gyors séta kocogás vagy szobabicikli.

2011. jún. 6. 09:16
 16/19 anonim ***** válasza:

Nem tudom, milyen helyen laksz. Ha nem lakásban, hanem házban, akkor csinálj egy kertet az udvarotokba. Jó testmozgás is, amíg felásod, és rengeteget lehet vele spórolni. Egy-egy százforintos zacskó magból vagy háromszáz forintos palántáról több kiló zöldségre tehetsz szert a nyáron. Itt vannak, mit leeht még ilyenkor vetni: [link]

Tudom, hogy most kicsit vacak, hogy ki kell adni rá párezret, de ez nagyon hamar megtérül, szóval érdemes belefektetni. Saláta, uborka, spenót, paradicsom, cékla, ezek mind rengeteg vitamint tartalmaznak, segítenek abban, hogy ne csak fogyj, hanem egészségesebb is legyél. Így energiád is lesz a mozgáshoz, ami nagyon fontos!!

2011. jún. 6. 09:29
 17/19 anonim ***** válasza:

sok jó tanácsot kaptál

annyit, hogy a vajaskenyér nagyon hízlal: mert hiányérzete van a szervezetnek és úgy jelentekzik, mint éhség- és megint egy vajaskenyér..és megint..

!a kenyeret, rizst, krumplit teljesnen ki kell hagyni!

kicsit furcsa lesz, de ettől 1hét után lemegy 1-2 kiló - és ez jó érzés, bíztató.

Reggeli: 1 főtt tojás-egy nyerskáposztalevéllel+üres citromos tea. Van rost (az minden étkezéskor legyen legyen) és laktat- délig semmi, max 1 alma, ásványvíz

ebéd -kenyér, krumpli, rizs NÉLKÜL

vacs: 1-2 yoghur/kefir +1kiskanál búzacsíra(nyomelemek)+1kiskanál búzakorpa(rost) ezek olcsók!!!

és lemegy így 2 kiló 1 hét alatt!

bízzál magadban, meg tudod csinálni!

Drukkolunk Neked!

2011. jún. 6. 09:42
 18/19 anonim ***** válasza:
nagyon szorítok neked,kedves kérdező...remélem, hamar visszanézel a kérdésedre,mert rengeteg a segítő kéz és a tanács...párom 20 évesen volt 125 kg 180cm és egyszercsak ő is ráébredt, hogy rosszul érzi magát,van 1 csinos barátnője,ő meg egy nagy zsírtömeg és a szíve is kezd tönkremenni...felkerekedett és hatalmas akaraterővel teljes szívvel nekiállt megállás nélkül mozogni és 3x kevesebbet,táplálóbbat és rendszeresebben enni,mint előtte...neki a legnehezebb rész az esti evés elhagyása volt,mert 8ig melózott és volt,hogy csak akkor tudott volna enni először,de kibírta,éhesen feküdt le,de reggel annál jobban esett..ízesített üdítőkről átszokott a rengeteg mennyiségű vízre,üres teára és képzeld,lefogyott 80kg-ra...lassan ment,de sikerült neki,persze én is segítettem és bíztattam és ugyanazt ettem,mint ő...meg lehet csinálni,kemény meló lesz,de ha van motiváció -pl a kiszemelt lány,akkor menni fog..sok sikert neked^^
2011. jún. 6. 11:02
 19/19 anonim ***** válasza:

Az egyszerűség kedvéért leírom, hogy mit igen, mit ne, aztán a pénztárcát függvényében tudsz belőle válogatni.

NE: cukor. Ha nagyon kell teába vagy kávéba, akkor inkább egyszer vegyél egy doboz édesítőszert, kb 1 kg cukornak felel meg, addig tart ki.

Édességeket felejtsd el, süti, csoki, bármi, amiben cukor van.

Az iparilag finomított ételekre ugyanez vonatkozik, inkább nyers, feldolgozatlan élelmiszert favorizálj.

RITKÁN ÉS NAGYON KEVESET: liszt- és keményítő tartalmú ételek. Kenyér, egyéb pékáruk, tészták, rizs, krumpli.

Zsír - valamennyi kell az egészséges működéshez, de ez nagyon kevés. Zsíros húsokat kerüld, inkább a szárnyas mellhúsok. Kolbász, csülök, "disznóságok",ezeket ne. Töpörtyűt se.

IGEN: sovány sajtok, cottage cheese (egy doboz kb 150 ft, neked kettő elég egy étkezésre és nagyon jól telít, nyers zöldséggel - paradicsom, uborka, paprika - kifejezetten finom étel), bármilyen nyers gyümölcs (kivéve szőlő, banán, szilva, ezekben sok a cukor, ezekkel csínján), nyers zöldség pedig korlátlanul. Tojást sokféleképp el lehet készíteni. Ha van otthon teflonedény, akkor zsiradék nem is kell alá, vagy max egy kávéskanálnyi. Ha sok hagymát teszel alá, akkor még laktatóbb egy rántotta. De lehet keménytojásként is enni, amennyi hízlalna, annyit fizikailag nem bírsz megenni.

Amilyen étrenddel én fogytam, egy napi példa, öt részre elosztva, most csak felsorolom összesítve:

3 doboz cottage cheese, mellé kígyóuborka, paradicsom és paprika összekockázva, összekeverve - vagy: egy doboz cottage cheese, 1 paradicsom, 10 dkg sovány szárnyassonka összedarabolva, összekeverve.

Alma, nyers zöldség rágcsának, számolatlanul.

3 főtt tojás

1 szelet teljes kiőrlésű kenyér

1 csirkemell roston, zöldségkörettel

és baromi sok mentes ásványvíz, 2-3 liter naponta, ami nyáron mehet jóval feljebb.

2011. jún. 6. 11:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!