Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen fogyókúrás vacsorákat...

Milyen fogyókúrás vacsorákat ismertek?

Figyelt kérdés

Az elmúlt hónapokban a mozgányhiányos életmódom miatt kb. 10 kilót sikerült magamra szednem, és most enyhén mackós lettem. Alapszabály ugye, hogy este 18:00 után már nincs evés, de ezt nem mindig sikerül összehozni. Akik jelenleg is diétáznak, vagy diétáztak, azoktól kérdezem elsősorban, milyen kajákat ehetek este, amik laktatóak, ugyanakkor nem nehéz ételek, nem hizlalnak. A kertünkben lévő zöldségekből készített friss saláta tuti ötlet, de ezt sem lehet enni minden nap. Húsokat nem szoktam enni, úgyhogy ha lehet, ne adjatok húsos tippeket.

Előre is köszönöm a válaszokat!

2011. jún. 5. 18:38
 1/4 anonim ***** válasza:

Fél literes kefirt bekanalazhatsz. Tölti a gyomrod és nem hízalal. Paradicsomot szintén joghurttal v. kefírrel leöntve.

Tonhalat, magában vagy zöldségekkel. Mozarella sajt magában v. zöldésgekkel, salátában.

2011. jún. 5. 18:45
 2/4 anonim ***** válasza:
6 utáni nem evés hülyeség hacsak nem 8kor fekszel le. vacsorára nyugodtan ehetsz fehérjét egy kis zöldséggel. tapasztalatból mondom, én este 10kor is eszek ha éhes vagyok igaz szigorúan csak fehérjét (1körül fekszek le) szóval a lényeg vacsorára már csak fehérje ami lehet fehér hús, túró, natúr joghurt,tofu.. és ezeket lehet kombinálni zöldségekkel.
2011. jún. 5. 18:52
 3/4 A kérdező kommentje:

Ma este nekiálltam a sportnak is, 50 percet futottam, és annyira sikerélményem van, hogy vízen kívül ma már nem akarok mást enni. Majd holnap reggelizek, legalább addigra éhes leszek. Ma este már csak vizet iszok, és persze lefekvés előtt az elmaradhatatlan almaecetes vizemet.

Köszönöm a válaszokat!

2011. jún. 5. 21:04
 4/4 A kérdező kommentje:

Tonhal kizárva, mert utálom, már a szagától is rosszul vagyok. A mozzarella, illetve a joghurt + zöldségek jól hangzanak, holnap szerintem ki is próbálom.

És ott van még a natúr Fitness gabonapehely, amit tejjel és friss kerti eperrel szoktam enni. Pár éve, amikor szintén gond volt a súlyommal, azt ettem vacsorára (természetesen május-júniusban, mikor szezonja van), és hát nagyon pozitív véleményem van róla.

2011. jún. 5. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!