Egy honap alatt 5-10 kg kilo leadasa lehetseges?
Junius vegen megyek nyaralni es arra lennek kivancsi ha apait anyait bele adnek egy honap alatt letudnek min. 5 max 10 kgot adni?
Tudom,hogy az utolso pillanatra hagytam :(
Hát eléggé az utolsó pillanatra.
Heti fél kiló a normális amit leadhat az ember. De simán mehet a 10 kiló is 1 hónap alatt, viszont utána kötve hiszem hogy ki mersz lépni az utcára fürdőruhában.
De te tudod.
vannak mar striak igaz keves es alig latszik. Szoval amiatt nem kell aggodnom. Igazandibol csak hasbol szeretnek leadni,mert oda hiztam sokat. Meg talan egy keveset combbol. Az a gond,hogy ahogy meghiztam igy kiszelesedtem es ez ruhaban meg okes de furdoruhaban kevesbe :(
Koszonom az eddigi valaszokat megyek dolgozni majd kesobb felnezek
Hasból fogyni nem lehet. Lehet fogyni, és a tested eldönti, hogy honnan szedi el a zsírt.
Havi 10 kiló sok. Én tapasztalt foyókúrázó vagyok, életem során többször is sikerült már leadnom havi 10-15 kilót, de mindig visszajött!!!
Most havi 1,5-2 kilóval fogyok. Ez baromi lassú, nehéz kibírni, de a gyors fogyás mindig visszajön! Ráadásul azt szokták mondani, hogy minél többet adsz le hirtelen, annál nagyobb az esély arra, hogy sok izmot és kevés zsírt veszíts. Amikor meg visszahízod, akkor sok zsír és nulla izom jön vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!