Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Egy honap alatt 5-10 kg kilo...

Egy honap alatt 5-10 kg kilo leadasa lehetseges?

Figyelt kérdés

Junius vegen megyek nyaralni es arra lennek kivancsi ha apait anyait bele adnek egy honap alatt letudnek min. 5 max 10 kgot adni?

Tudom,hogy az utolso pillanatra hagytam :(

2011. jún. 2. 17:11
 1/10 anonim ***** válasza:
csak ha nangyon komolyan csinálod a fogyit, de én azt halottam, hogy az egészséges fogyásnál kb 1 héten fél vagy 1 kg a normális ami nem is jön vissza :))
2011. jún. 2. 17:17
 2/10 anonim ***** válasza:
67%
És mi lesz jobb -10 kilósan? Úgy fog lógni a bőröd, hogy a mostaninál is undorítóbb leszel
2011. jún. 2. 17:20
 3/10 anonim ***** válasza:

Hát eléggé az utolsó pillanatra.

Heti fél kiló a normális amit leadhat az ember. De simán mehet a 10 kiló is 1 hónap alatt, viszont utána kötve hiszem hogy ki mersz lépni az utcára fürdőruhában.

De te tudod.

2011. jún. 2. 17:21
 4/10 anonim ***** válasza:
Csak akkor lehetséges, ha vállalod, hogy nyaralás után viszont a dupláját szeded vissza. Egyébként nem, nem lehetséges.
2011. jún. 2. 17:23
 5/10 A kérdező kommentje:
172 cm vagyok es 72 kg. Szoval ugy mond ,,normalis`` de szeretnem a regi sulyumot vissza szerezni ami meg 60 kg korul van. Szoval nem hiszem logna rajtam a bor.Nem vagyok kover csak nem jo borben vagyok:D
2011. jún. 2. 17:23
 6/10 anonim válasza:
Lehetséges megfelelő táplálkozással, kb 1500 kalória naponta és heti hat nap kardioedzés. Senkinek nem kívánom:D
2011. jún. 2. 17:25
 7/10 anonim ***** válasza:
Akárhány kiló vagy, ha túl gyorsan adsz le túl sok kilót akkor lógni fog a bőröd és szép stria csíkok fognak díszelegni rajta.
2011. jún. 2. 17:25
 8/10 anonim válasza:
A striák hízáskor alakulnak ki! Ha vannak, akkor azok már ott díszelegnek.
2011. jún. 2. 17:30
 9/10 A kérdező kommentje:

vannak mar striak igaz keves es alig latszik. Szoval amiatt nem kell aggodnom. Igazandibol csak hasbol szeretnek leadni,mert oda hiztam sokat. Meg talan egy keveset combbol. Az a gond,hogy ahogy meghiztam igy kiszelesedtem es ez ruhaban meg okes de furdoruhaban kevesbe :(

Koszonom az eddigi valaszokat megyek dolgozni majd kesobb felnezek

2011. jún. 2. 17:32
 10/10 anonim ***** válasza:

Hasból fogyni nem lehet. Lehet fogyni, és a tested eldönti, hogy honnan szedi el a zsírt.

Havi 10 kiló sok. Én tapasztalt foyókúrázó vagyok, életem során többször is sikerült már leadnom havi 10-15 kilót, de mindig visszajött!!!

Most havi 1,5-2 kilóval fogyok. Ez baromi lassú, nehéz kibírni, de a gyors fogyás mindig visszajön! Ráadásul azt szokták mondani, hogy minél többet adsz le hirtelen, annál nagyobb az esély arra, hogy sok izmot és kevés zsírt veszíts. Amikor meg visszahízod, akkor sok zsír és nulla izom jön vissza.

2011. jún. 7. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!