Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nem értem! Mi a Warrior diéta...

Nem értem! Mi a Warrior diéta lényege?

Figyelt kérdés
2011. jún. 2. 16:47
 1/9 anonim ***** válasza:
5%

Mivel ilyen jó kis neve van, gondolom olyan, mint a többi értelmetlen csodadiéta. A lényege kérlek szépen az, hogy lefogysz vele 2 hét alatt 15641521521052 kiló izmot és vizet, valamint 1 kiló zsírt, aztán 1 év múlva csodálkozol, hogy 3x-4x akkora vagy, mint most.

Nem győzöm ismételgetni: egészséges életmód (magyarul életmódváltás) + sport!!!

2011. jún. 2. 16:55
 2/9 A kérdező kommentje:

egészséges életmód+sport?

abban már benne van a sport...

normálisan élek, csak érdekel a lényege!

2011. jún. 2. 16:59
 3/9 anonim ***** válasza:
0%

[link]

Google... velem még szóbaállt.

2011. jún. 2. 17:03
 4/9 A kérdező kommentje:
ezt olvastam, de nem ír túl sokat róla
2011. jún. 2. 17:06
 5/9 anonim ***** válasza:
2011. jún. 2. 17:09
 6/9 anonim ***** válasza:
0%

mezítláb kell szaladgálnod egy szál ingben. Nádból készült ágyban alszol, amit saját magad téptél ki a kezeddel. Egész nap harcolsz és így kalóriát égetsz, csak azt ehetsz, amit lopsz magadnak, de ha rajtakapnak, a felettesed 10 botütéssel büntet.

Ez a tuti fogyás és eddzés receptje, a Spártaiaknak bejött.

2011. jún. 2. 18:39
 7/9 anonim ***** válasza:
29%
az esti evés egyáltalán nem segít, sőt hizlal! este a szervezet beépítésen és a méregtelenítésen dolgozik, és ha valamit még mg kell emésztenie ZSÍRT RAKTÁROZ! illetve az anyagcsere is lelassul..
2011. jún. 2. 19:27
 8/9 anonim ***** válasza:
Jókat nevettem az itt olvasottakon, gyerekek.. köszönöm.
2011. jún. 3. 21:32
 9/9 Jilly Dávid válasza:

Kedves Dilisnyuszi és a Többiek!

Magyarul a módszer neve Harcosok Étrendje. Ha ezt írjátok be a google-ba, akkor sok okosat ki fog dobni az étrendről.

Javaslom egyébként, hogy tájékozódjatok a honlapon, mely a módszer nevéről kapta címét és a blogon. Minden kételyeteket el fogja oszlatni és minden kérdéseteket megfogja válaszolni a fent található információ.

A Harcosok Étrendjéről dióhéjban annyit, hogy minden csak nem divatdiéta. Hosszútávú, stabilan tartható rendszert ad, mely mellett megmarad az evés öröme, sőt!

Az pedig súlyos tárgyi tévedés, hogy az esti evés hízlal. Az autonóm idegrendszer paraszimpatikus része, mely éjjel aktív, felel az emésztésért, a tápanyagok beépítéséért, a szövetek regenerálódásáért és az alvásért.

Üdv,

Jilly Dávid (a Harcosok Étrendje fordítója és kiadója)

2011. jún. 10. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!