Ezt a kisebb pocakot mivel lehet letornázni? (képpel)
nem vészes, tudom, de jó lenne eltüntetni azt az alsó részt, persze sporttal, nem fogyókúrával. Próbáltam a hasprést, de nem lett eredménye, jártam 3 hónapig alak formáló tornára, de annak se. Amúgy 9 hónapja szültem, és már arra is gondoltam, hogy azért ilyen az alakja a hasamnak, mert a terhességnek ez a következménye? Mert ha igen, akkor nem szenvedek vele, akkor marad ilyen, úgyse tudok mi tenni, de ha lehet alakítani, annak nagyon örülnék. Csak hogyan?
ma 14:41
Az nem narancsbőr, hanem stria. És nem lehet vele mit kezdeni, sajnos terhesség alatt szinte minden nőnek megnyúlik valamilyen szinten a bőre (valakinek jobban, valakinek kevésbé). Elhalványul idővel, de el nem tűnik.
[link] ez a narancsbőr egyébként...
feszes vagy, nekem akkor néz ki így a hasam, ha jól teleeszem magam :)
Próbálj meg, kevesebbet enni. Ne a kilóid néz, hanem a hasad körméretét.
Béres Alexandrának ajánlom a videóit, ahol mindent átmozgat 1 órás.
Nekem is hasonló volt a hasam, és mostmár szép lapos lett. A fenekem is feszesedett.
Ha azt csinálod 2 hétig, és csökkented az adagokat, akkor meg fog látszódni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!