Ezt a kisebb pocakot mivel lehet letornázni? (képpel)
nem vészes, tudom, de jó lenne eltüntetni azt az alsó részt, persze sporttal, nem fogyókúrával. Próbáltam a hasprést, de nem lett eredménye, jártam 3 hónapig alak formáló tornára, de annak se. Amúgy 9 hónapja szültem, és már arra is gondoltam, hogy azért ilyen az alakja a hasamnak, mert a terhességnek ez a következménye? Mert ha igen, akkor nem szenvedek vele, akkor marad ilyen, úgyse tudok mi tenni, de ha lehet alakítani, annak nagyon örülnék. Csak hogyan?
Szia!
Szerintem valami diéta mégiscsak kellene. Ha csak tornázol, nem fog eltűnni a felesleg. Ezért nem volt elég a hasprés.
Emellett végezz valamilyen aerob mozgást (pl. futás, bicikli) és hasprést.
Első vagyok. A lényeg szerintem az, hogy sokszor egyél keveset. Édességet, cukrot ne nagyon. Fehérjét inkább és fehér kenyér helyett barnát. Igyál sok ásványvizet.
Ezt találtam neked:
jaajjjj ééééééédes istenem és ilyenek válaszolgatnak itt??? így már nem csodálkozom semmin...
szerintem is jó vagy igy hagyd azt a fenébe ott ahol van! ;) sportolj az egészséges, de ne amiatt a hangyányi dudor miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!