Kocogás+napi kb 1200 kcal-bevitellel mennyi idő alatt adhatok le kb.10kg-ot?
Kiszámoltam neked, az alapanyagcseréd olyan 1500 kcal. Erre jön rá a kocogás, ami nem tudom, hogy mennyi, de ha napi 1 óra, akkor az még olyan 400 kcal. Illetve egyéb tevékenységek mondjuk 300 kcal.
Tehát nagyjából 2200 kcal-ra van szükséged a súlyod tartásához. Ha te 1000-el kevesebbet viszel be, akkor kijön, hogy hetente 7000 kcal-os deficitet produkálsz, ami kb. 1 kg zsír.
Ha belekalkulálom, hogy a diéta végére valamelyest lassul az anyagcsere, akkor azt mondom, hogy 16-20 hét közötti idő kell neked 10 kg ZSÍR vesztéshez, de a súlyvesztés ez esetben több lesz, mivel 1-2 kg izom is le fog menni + víz, glikogén, egyéb anyagok.
Hetente 0,5 kiló megy le töményen, akkor 4-5 hónap alatt teljesen lemegy a feles 10 kilód.
Én is így szoktam fogyózni, én 166cm vagyok és 55 kg-ról indultam, most 53 kg vagyok és 51 kg a cél.
elnézést, ó, nagy válaszoló :D
napi 30perc kocogást bírok csak, mert szar a térdem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!