Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit egyek este 6 után ami nem...

Mit egyek este 6 után ami nem hízlal?

Figyelt kérdés
2009. márc. 17. 22:28
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
zöldséget pár szelet felvágottal.
2009. márc. 17. 22:31
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
natur joghurtot, nyers, vagy párolt zöldséget, gépsonkát
2009. márc. 17. 22:45
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Amikor fogyókúráztam, 6 óra után már csak egy-két almát ettem, ha végképp nem bírtam ki. És sok vizet ittam, az kissé eltelítette a bendőm.
2009. márc. 17. 22:49
 4/10 anonim ***** válasza:
75%
gyümölcsöt
2009. márc. 17. 22:52
 5/10 anonim ***** válasza:
41%

gyümölcsöt ne a benne lévő gyümölcscukor miatt.

ha nagyon be akarod tartani akkor csak amiket elsők felsoroltak

2009. márc. 17. 22:57
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Sokszor éjfélkor fekszek le és sajnos vacsi után állandóan éhes vagyok.Főleg tv nézés közbe szeretek eszegetni.Bízom benne ha ezeket az ételeket eszem majd,nem lesz gond.
2009. márc. 17. 23:05
 7/10 anonim ***** válasza:
72%
szerintem nyers répát. vagy vannak ilyen gyümölcs-ill. zöldségchpisek is.
2009. márc. 17. 23:14
 8/10 anonim ***** válasza:
89%

Én vacsira 6-7 körül ezt eszem:-2-3 tojásrántottát (olivaolajjal),vagy

-1-2 gyümit,vagy

-1 db csirkehúst megfőzve,vagy megsütve,valamilyen zöldséggel

Nost azt tudtad,hogy ha estére,vagyis vacsira elegendő fehérjét viszel be a szervezetedben,akkor mig te alszol zsírt éget???Bizony Igy van!!

2009. márc. 18. 16:11
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

csirke/hal (lehetőleg sütve), + főtt zöldség.

ettől nem hízol, és még telít is.

2009. márc. 18. 20:15
 10/10 anonim ***** válasza:

Jegyezzétek meg hogy MARHASÁG ez az este hat után nem evés, csak ártasz vele a szervezetednek is és a fogyókúrádnak sem segítesz, mert ha kiéhezve fekszel le másnap a szervezeted elraktározza zsírban amit kajálsz!! A szervezeted túlélésben gondolkozik, úgy lehet hatásos a fogyókúra a kicselezed, nem pedig beijeszted! :D

A lényeg, hogy estefelé el kell hagyni a szénhidrátokat, elalvás előtt 2 3 órával ne egyél, de ha éjfélkor fekszel le 9 sőt még 10-kor is nyugodtan ehetsz. "Ehető" kaják vacsira:(ami nem "este" hatkor van) Zöldségek, natúr joghurt, túró, sült csirke(grillezett a legjobb), sonka, tojásfehérje(olajveszély ne felejtsd) kis gyümi,( banán szőlő ilyenkor felejtős, magas cukortartalom miatt) A többi gyümölcs jellemzője hogy gyorsan felszívodó szénhidrát ergo a szervezeted felhasználja, és nem raktározza ha nem eszel sokat

2011. szept. 20. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!