Ti, kik egészségesen fogyókúráztok, és már fogytatok is! Sosem vagytok egy picit sem éhesek?
Mennyit mozogtok és mit?
Eddig mennyit fogytatok?
Hány kalóriát visztek be egy nap?
Előre köszi, és bocs a sok kérdésért:)
Ja, és ez még ahhoz tartozik, hogy mennyit fogytatok: Mennyi volt a kezdő súlyotok?
:)
Nem vagyok éhes.
Sok hús és zöldség, teljes kiőrlésű kenyér.
3 hónap alatt 6 kiló.
Nem szoktam éhes lenni.
Nem koplalok.
Fegyenc edzés + napi 1 óra aerob heti ötször.
92-ről fogytam 80-ra. (28/F)
Kalóriáról fogalmam sincs.
Fogyást úgy tudom megítélni, hogy jelenleg négy kocka látszódik a hasamon, plusz kezd előjönni a bicepszen átfutó főér. Kezdenek látszani a szálkák a vállizomnál. A vállgömbök jól definiáltak. Mellizom még nem keresztszálkás és nem különül el :/
Fúú grat mindenkinek:)
Akkor lehet keveset eszek, mert én néha éhes vagyok:S De nem akarok koplalni, de azért szeretnék fogyni. Meg nem is értem, mert most ettem sülthúst tk kenyérrel 1 órája, és már most érzem, hogy éhes vagyok. De ilyen gyakran meg csak nem kéne enni.:/
Én is futok sportolás gyanánt. Meg igyekszem erősíteni minden nap egy keveset. De ez is olyan zavaros, mert tegnap simán lefutottam fél órát + utána erősítettem még 15 percet, ma meg 10 perc futás után kifulladtam, és úgy érzem mindjárt megpusztulok:/
Na, majd meglátom, hogy alakul.
Szoktam éhes lenni, pedig nem koplalok.
Négy hónap alatt -15 kg. (96-81)
Napi átlag általában 1200 kcal.
Mozgás az elmúlt másfél hónapban: heti 3-4 alkalom reggeli kocogás (6-9 km).
Nekem is van, hogy megpusztulok reggel az első két kör alatt, és van hogy az első két kör is frankó:)
'Azokon' a napokon, és az azelőtt héten nagyon éhes szoktam lenni, olyankor eszem, mert egyszerűen "szüksége" van rá a szervezetemnek, de nem eszem magam degeszre, csak amennyi jól esik, nincs konkrét korlát, aztán ha vége, visszaáll a 'rend':)
Néha normál napokon is éhesebb vagyok, akkor eszem, utána pedig másnap kevesebbet is kívánok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!