Olyan alakot szeretnék, mint Dundikáé, ez lehetséges?
Kérem emiatt senki se hurrogjon le, mert én tényleg egy bombázó szeretnék lenni, és nem csak egy vékony, formátlan nő. Természetesen tudom, hogy ez komoly munka. 4 hónpja diétázom, 2 hónapja heti 5x edzek. Jó alapokkal rendelkezem, formás nő vagyok, de van még rajtam zsír. Jól halad a diétám, de még 10 kg-ot szeretnék fogyni. Mire menjek rá főleg, milyen edzésformát válasszak. Amúgy jelenleg kardiózok, formáló edzés, súlyzós edézés, amit még végzek. Mit tegyek még?
A szilikon mellel nem tudok mit kezdeni igaz, de alapból nagy mellem van, és szerencsére nem jött le eddig belőle sok.
Pár kép Dundikáról:

Jól csinálod helyes.Nagyon figyelj oda,édességet kerüld messzire soha de soha egyél édességet.
body.builder.hu alapismeretek részt olvasd át.
Tök jól gondolod,adjál is magadra.Aki szidja Dundikát ne hallgass rá,az irigység nagy úr főleg ebben az országban,mert igenis egy ilyen testért dolgozni lemondani és szenvedni kell.De könnyebb a gesztenyepüré mellett magyarázni,hogy ez genetika,meg mindenféle kifogásokat keresni,hogy miér nem jó,csak dolgozni ne keljen rajta.
Jó úton haladsz,testépítő vagyok szerintem tudnék is segíteni neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!