Olyan alakot szeretnék, mint Dundikáé, ez lehetséges?
Kérem emiatt senki se hurrogjon le, mert én tényleg egy bombázó szeretnék lenni, és nem csak egy vékony, formátlan nő. Természetesen tudom, hogy ez komoly munka. 4 hónpja diétázom, 2 hónapja heti 5x edzek. Jó alapokkal rendelkezem, formás nő vagyok, de van még rajtam zsír. Jól halad a diétám, de még 10 kg-ot szeretnék fogyni. Mire menjek rá főleg, milyen edzésformát válasszak. Amúgy jelenleg kardiózok, formáló edzés, súlyzós edézés, amit még végzek. Mit tegyek még?
A szilikon mellel nem tudok mit kezdeni igaz, de alapból nagy mellem van, és szerencsére nem jött le eddig belőle sok.
Pár kép Dundikáról:

Ilyen csúnya nagycsöcsű alacsony tramplira akarsz hasonlítani mint dundika? Szerintem nem szép nő.
Én hasonló vagyok (igazi mellekkel de nem ekkora tőggyel) és inkább Giselle Bündchenhez akarnék hasonlítani az legalább karcsú, magas és nincsenek tőgyei.

Először is a formáló edzés az mi?:)
Minden 2.kérdésnél ott van ez,de senki nem írja körül konkrétan.
Csinálj a héten 3x egész testes súlyzós edzést.
Másik napokon heti 3x legalább 1óra aerobot.
A testzsír százalékodat meg testépítő diétával állítsd be kb 18%ra.

Ha valóban hasonló az alkatod, mint a lány, akit belinkeltél, akkor soha a büdös életben nem lesz olyan tested, mint Dundika agyonphotoshoppolt képei, de talán még photoshop nélküli állapotban lévő Dundikára sem fogsz hasonlítani. Teljesen más alkat a kettő, és egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy a Dundika teste előnyösebb......... Sőt.
Ez olyan, mint én keskenyebb vállakat akarnék, pedig sajnos apámra ütöttem, és izmos, deltás hátú csaj vagyok, a csípőm pedig még mai napig nem kezdett el kerekedni. De hát nem tudom levágni a vállam, hogy nőiesebb legyek, ez van.
22/L
Nem értem miért kell lehúzni Dundikát. Természetesen nekem sem a magasságára, a szilikonmelleire és az eszére van szükségem....Ezektől én tudok függetlenedni, és látom, hogy egy csinos nő. Persze ez relatív, de nekem a playmatek jönnek be alakra, akik nem soványak.
Az edzéseket nagyon komolyan veszem, mert én is abban látom a lehetőséget. Figyelek a napi fehérjebevitelre, hogy izomból nem fogyjak (120-130 g fehérje).
Más is írta a súlyzós edzést, amit szinte pont úgy csinálok. Hétfőn, szerdán, pénteken intenzív súlyzózás, illetve Rubint Réka DVD. Kedden, csütörtökön és néha szombaton meg kardiózok (taposok) minimum 50 percet.
A guggolás valóban nagyon hatékony, Rubint Réka sokat is erőlteti, de meg van az eredménye.....:) A fenekem nagyon látványosan megemelkedett, és nagyon szép kerek lett. (jelenleg ez a kedvenc testrészem :)). Aminek még örülök, hogy a narancsbőröm teljesen eltünt, amiről az gontoltam lehetetlen.
Továbbra is folytatom az edzést, de a hozzászólások megerősítettek, hogy jó utat választottam. Még 7 kg-ot fogyok zsírból, felszedek 2 kg izmot, és akkor szerintem már egész jó leszek, vagyis remélem.....:)

Írtam már egyszer,de akkor megint:).
Ha tudatosan akarod csinálni,akkor testzsírt mérj.
A mérleg nem mutatja meg,hogy miből fogytál,uh azt a 7 kilót csak saccra tudnád belőni.
Testzsír méréssel meg valós eredményt kaphatsz és a formádról is pontosabb képet.

Így marha nehéz tanácsolni bármit is, ha rólad nem látunk képet, hogy hol jársz. Lehet totál rosszul csinálsz mindent, Dundika alapjában véve vékony alkatú, törpe lány, nem nehéz neki ilyen testet csinálni, viszont ha te egy kicsivel is erősebb testalkatú lány vagy, akár csontod erősebb, akár izmaid, bőröd, akkor soha nem leszel olyan, mint ő.
A kilókat pedig teljesen felesleges figyelned, én 2 hét kondi és diéta után centiket fogytam mindenhonnan, de a kilók nem mozdultak.
A felugrásos válaszoló vagyok.
Még azt is hozzáfűzöm, hogy külön fehérje tablettákat és porokat ne szedjél, mert az ártalmas a szervezetednek.

Kedves utolsó!
Miért is lenne ártalmas a fehérje,vagy a tejsavó protein?
Ezt fejtsd már bővebben légyszíves.
E logika szerint,akkor a csirkemell is ártalmas,hiszen az is fehérje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!