Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Olyan alakot szeretnék, mint...

Olyan alakot szeretnék, mint Dundikáé, ez lehetséges?

Figyelt kérdés

Kérem emiatt senki se hurrogjon le, mert én tényleg egy bombázó szeretnék lenni, és nem csak egy vékony, formátlan nő. Természetesen tudom, hogy ez komoly munka. 4 hónpja diétázom, 2 hónapja heti 5x edzek. Jó alapokkal rendelkezem, formás nő vagyok, de van még rajtam zsír. Jól halad a diétám, de még 10 kg-ot szeretnék fogyni. Mire menjek rá főleg, milyen edzésformát válasszak. Amúgy jelenleg kardiózok, formáló edzés, súlyzós edézés, amit még végzek. Mit tegyek még?

A szilikon mellel nem tudok mit kezdeni igaz, de alapból nagy mellem van, és szerencsére nem jött le eddig belőle sok.

Pár kép Dundikáról:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2011. máj. 29. 22:27
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
89%
Könnyebb lenne válaszolni ha tennél fel magadról is egy képet.
2011. máj. 29. 22:35
 2/21 A kérdező kommentje:

Teljesen igazad van, tudom, de valahogy ez nem az én formám, hogy feltöltögetek magamról képet....

Ami nekem a legfontosabb, hogy milyen edzést végezzek még.

Az akaraterőmmel semmi gond, mert 4 hónapja töretlen, sőt ahogy haladok a célom felé, egyre elszántabb vagyok.

2011. máj. 29. 22:40
 3/21 anonim ***** válasza:
75%
Akkor nagyon sajnáljuk, mivel nincs összehasonlítási alap, komoly válaszra sem számíthatsz. :)
2011. máj. 29. 22:48
 4/21 anonim ***** válasza:
21%
most terhes nemsokára ő se lesz bombatest..
2011. máj. 30. 00:20
 5/21 anonim ***** válasza:
32%
te egy vicc vagy!Viszont van egy jó hírem! Szellemileg már megegyezel dundikával.
2011. máj. 30. 00:51
 6/21 anonim ***** válasza:
53%
Gondolom olyan arcot is akarsz, mint amilyen Dundikának van.
2011. máj. 30. 00:54
 7/21 anonim ***** válasza:
ezt nem lehet megmondani. ha valakin nincsen sok zsír, izmos (gisele bünchen szinten nem pedig rubint réka meg ehhez hjasonló undorító női testek) akkor mindenkiből lehet szép nő. dundikának mindene plasztikáztatva van, és photoshopolva. persze én már láttam élőben (!) is olyan lányokat mint dundika (csak a melle nem volt olyan ) és hát..ez mindentől függ, de ha rendesen csinálod akkor mindenkiből lehet! de ebbe benne van a 0 narancsbőr, 0 stria, feszes bőr, fényes bőr és még sorolhatnám.. de lehet!!
2011. máj. 30. 09:51
 8/21 anonim ***** válasza:
70%
Láttad már Dundikát élőben? Én láttam és azt kell mondanom egy totális teljesen átlagos csaj,szilikoncickókkal és szilikon seggel. Ugyan úgy vannak neki is anyajegyei,a bőre sem olyan szép mint a képeken. Hidd el a photoshop csodákra képes,el sem hinnéd mi mindent ki lehet hozni valakiből.
2011. máj. 30. 11:05
 9/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

Nem értem miért akarnék olyan arcot.....teljesen meg vagyok elégedve az arcommal, senkivel sem cserélnék! De az alakommal még nem vagyok kibékülve.

Én csak privát képeket láttam róla, ami tényleg egy kicsit más, de ott is a toppon volt.

Sajnos stria van rajtam, ugyanis már egy párszor híztam, fogytam, de szerencsére sehol sincs narancsbőröm.

2011. máj. 30. 11:22
 10/21 A kérdező kommentje:

Ha valamennyit segít, akkor körülbelül ilyen alakom van, csak nagyobb mellem.

[link]

2011. máj. 30. 12:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!