Olyan alakot szeretnék, mint Dundikáé, ez lehetséges?
Kérem emiatt senki se hurrogjon le, mert én tényleg egy bombázó szeretnék lenni, és nem csak egy vékony, formátlan nő. Természetesen tudom, hogy ez komoly munka. 4 hónpja diétázom, 2 hónapja heti 5x edzek. Jó alapokkal rendelkezem, formás nő vagyok, de van még rajtam zsír. Jól halad a diétám, de még 10 kg-ot szeretnék fogyni. Mire menjek rá főleg, milyen edzésformát válasszak. Amúgy jelenleg kardiózok, formáló edzés, súlyzós edézés, amit még végzek. Mit tegyek még?
A szilikon mellel nem tudok mit kezdeni igaz, de alapból nagy mellem van, és szerencsére nem jött le eddig belőle sok.
Pár kép Dundikáról:

Teljesen igazad van, tudom, de valahogy ez nem az én formám, hogy feltöltögetek magamról képet....
Ami nekem a legfontosabb, hogy milyen edzést végezzek még.
Az akaraterőmmel semmi gond, mert 4 hónapja töretlen, sőt ahogy haladok a célom felé, egyre elszántabb vagyok.

Köszönöm az eddigi válaszokat!
Nem értem miért akarnék olyan arcot.....teljesen meg vagyok elégedve az arcommal, senkivel sem cserélnék! De az alakommal még nem vagyok kibékülve.
Én csak privát képeket láttam róla, ami tényleg egy kicsit más, de ott is a toppon volt.
Sajnos stria van rajtam, ugyanis már egy párszor híztam, fogytam, de szerencsére sehol sincs narancsbőröm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!