Mi az hogy nem kell fogynia csak formásítania, izmosodnia, feszesítenie? Ahhoz hogy formásodjon le kell adnia a zsírt és felszednie az izmot. Lehet a végeredmény az lesz, hogy ugyan annyi kg marad, de attól még a zsírt le kell adni.
2011. máj. 30. 06:50
13/21 anonim válasza:
a bevitt energiamennyiséget visszafoghatod edzés mellett. akkor lassan (de biztosan) felhasználja majd a tested a tartalék zsírt. lényeg hogy jól el legyen látva mindennel a tested, sportolás önmagában jó - hogy sportos légy.
2011. máj. 30. 13:37
14/21 anonim válasza:
Attol fuggoen, hogy mi a celod, 5-10 kg.
2011. máj. 31. 20:54
15/21 anonim válasza:
Csinos lány vagy, fogynod nem hiszem, hogy kéne. Erősíteni viszont sosem árt, én is most ezen vagyok.
Dolgozz rá a csípődre, meg a pocidra és bomba alakod lesz! :)
2011. máj. 31. 21:51
16/21 anonim válasza:
Én is ilyen voltam, semmi problémám nem volt az alakommal, csak unatkoztam itthon egész nap, 2 hét kondi alatt szép feszesre gyúrtam magam diéta mellett, és még nincs vége. Nem szeretnék átesni a ló túloldalára, hogy fitness-bajnok alakom legyen, de jól esik csinálni és látni az eredményt. A kilók nem mentek le, se fel, de az eredmény látványos és a közérzetem is jobb, és nekem ez sokkal fontosabb, mint az, hogy mennyi mutat a mérleg.
174cm/69kg
22/L
2011. jún. 1. 08:28
17/21 ssup válasza:
Én 175 vagyok és 61 kiló, de még így se érzem jól magam, szerintem neked a hasad környékéről kéne, a lábaid szépek.
2011. jún. 1. 18:14
18/21 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat ! engem is inkább a tükör érdekel, de azért kiváncsi vagyok a mások véleményére is !
Környezetemben is megoszlanak a válaszok, családom szerint, amúgy se leszek 50 kiló, mert hát senki sincs olyan a családban :D amúgy se szeretnék annyi lenni, de ezen is van mit változtatnom, inkább centikben mérem a változást !
2011. jún. 1. 18:35
19/21 anonim válasza:
Nekem meg pont a törzse homokora formaja tetszik (a még ennél is nagyobb derék/csipo-kulonbseget szeretem), a labait piszkafának és nem elég áramvonalasnak latom.:) A szép formásság pont a csípőjétől lefele hiányzik (35/L)
2011. jún. 1. 21:55
20/21 anonim válasza:
Szerintem is. Pont a lábad az, amin javítanod kéne az összhang érdekében, arra pedig erősödni kéne ;)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!