177cm 75kg milyen egy nőnek?
Figyelt kérdés
2011. máj. 26. 23:30
1/9 anonim 

válasza:

ha izmos akkor oke, ha meg hajas akkor nem
szoval testzsirszazalekot nezd
2/9 anonim 

válasza:

Ha élsportoló, akkor szuper. Ha inkább nagyevô-lustácska, akkor kinek-hogy. Ha valakinek a sovány nôkre áll fel, akkor úgysem néz rád. De biztosan sokaknak tetszel, ne parázz a súlyodon, tornázz sokat, de ne másoktól függjön az önbizalmad. Na.
3/9 anonim 

válasza:

18-22% körüli testzsírral jó.
Mennyi a testzsírod?
5/9 anonim 

válasza:

Mi szerint? BMI szerint? Ne csinálj már magadból hülyét mindenki előtt, utolsó! :D
Tényleg attól függ. Én 173 kilósan 70 vagyok. Mondhatjátok, hogy dundi, meg nem csinos, meg mit tudom én, de csak egy példa: a bordám viszont kilóg, a bokámat pedig kézzel átérem :) Szóval nem minden kiló háj....
22/L
6/9 anonim 

válasza:

A két adat szerint,amit megadtál átlagos vagy.Persze kép nélkül nehéz megmondani hogy milyen az alkatod.
7/9 anonim 

válasza:

Ez pont egy férfinak az átlag testsúlya 177 cm-hez .
8/9 anonim 

válasza:

nahát akkor az a pasi is nagyon jól nézhet ki aki 73kg.........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!