Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyni szeretnék bár 5 kilót,...

Fogyni szeretnék bár 5 kilót, mit lehet rágcsálni napközbe?

Figyelt kérdés
Szinte állandóan nassolok, 158 cm vagyok és 63 kg még nem vészes de mivel 40 éves vagyok eléggé tapadnak rám a kilók az elmúlt egy évben.
2009. márc. 16. 13:33
 1/9 anonim ***** válasza:
55%

Bármit lehet enni közben, csak egy dologra vigyázz: ne nyeld le :D

Szerintem semmit ne nassolj :-) Én pattogatott kukoricát és ropit szoktam :DDD

2009. márc. 16. 14:05
 2/9 anonim ***** válasza:
80%
A pattogatott kukorica és a ropi nagyon sós és megtartja a vizet a szervezetben. Ami nem csak egészségtelen, de fogyókúra idején az az érzésed lehet tőle, hogy inkább hízol mint fogysz. (Kilókkal lehetsz több ha a szervezetedben fel van halmozódva a víz.)Én korpovitet (teljes kiörlésű gabonából készült kekszet) szoktam rágcsálni. Nincs benne cukor, viszont van rost és vitamin. A mértékletesség a lényeg. Én ezt ajánlom. :)
2009. márc. 16. 14:14
 3/9 A kérdező kommentje:
húúú köszi,és ha mondjuk almát eszek mindig amikor úgy érzem hogy meg halok éhen?
2009. márc. 16. 14:20
 4/9 anonim ***** válasza:
39%

Az első hsz-ó vagyok:

> Kilókkal lehetsz több ha a szervezetedben fel van halmozódva a víz.

Felhalmozódik a víz? És? A test ~70%-a víz, ne igyon senki vizet, mert a súlya nehezebb 1-2 kilóval? Csak a testtömeg számít? Ne legyél már ennyire nő :-))))))

Ha rendesen iszik vizet vki, maximum szebb a haja, a bőre, nem fáj a feje, az egész szervezete sokkal egészségesebb.

2009. márc. 16. 14:30
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a válaszoló nem arra gondolt, amit te írtál. Valóban igaz, ha sok sós vagy fűszeres ételt fogyasztasz, akkor a szervezeted visszatart bizonyos mennyiségű vizet, és ez nem feltétlenül jó, pl. enyhébb változat, hogy bedagadnak az ujjaid vagy a bokád. Ez nem jelenti azt, hogy ne nassoljon a kérdező. A lényeg, hogy okosan válogasd össze amit megeszel. Lehet bűnözni, de mértékkel, főleg ha fogyni szeretnél. Pl.az almából is lehet fonom nasit csinálni, ha pl. egy pici vajjal kikent tepsiben megsütöd az nagyon finom.
2009. márc. 16. 14:56
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

"Örülök" hogy megint félreértettek és lepontoztak, bár már megszoktam. :(

Nem mondtam egy szóval sem, hogy ne igyon vizet. Sőt! Igyon! Sokat! Én is nagyonta 3 litert megiszok. De ha hallottál már olyanról, hogy magas vérnyomás, akkor tudhatnád, hogy azt is (többek között) a felhalmozódott víz okozza. Amit persze megelőzhetsz a sószegény étrendel.

Én csak arra akartam ezzel utalni, hogy ha fogy pár kilót, de közben a vízet felhalmozza a szervezetében, akkor úgy tünhet, hogy nem haladt sehová és ilyenkor elkeseredhet és feladhatja az ember, ha nem lát eredményt. Remélem érted mire gondoltam, kedves első.

2009. márc. 16. 15:26
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Tönkölypászka, Kolevit.
2009. márc. 16. 15:42
 8/9 anonim ***** válasza:
83%

Én vagyok az "első" :)

Igen, valóban félreértettelek, bocsi.

2009. márc. 16. 15:55
 9/9 anonim ***** válasza:
80%
Nincs harag. ;)
2009. márc. 16. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!