Mit tudnék rágcsálni egész nap ami nem hízlal? Nem vagyok éhes csak az ízek és hogy rágjak valamit?
Figyelt kérdés
2011. febr. 10. 18:44
1/4 anonim válasza:
Zöldségek(pl.répakarika), gyümölcs, vagy köles golyó. Szerintem ilyesmit szoktak rágcsálni valónak enni
2/4 anonim válasza:
Zellert, az egyik legjobb fogyasztószer.
3/4 anonim válasza:
Zöldség, gyümölcs, esetleg rágógumi. :)
4/4 anonim válasza:
Én ha éhes vagyok,bekapok egy rágógumit,és azt rágom amíg rám nem jön az,hogy "Hú,most már tényleg éhes vagyok.. " :) Esetleg ajánlani tudom,azt,hogy lereszelsz egy almát,3-4 háztartási kekszet is lereszelsz mellé,egymásra borítod,és kicsit megkavarod. :) Még a répa is jó ötlet.. Jó lenne már nekem is ennem. :D Kb. másfél hónapja benyomtam egy jónagy darab répát. :D Magába.. Kicsit fura volt,mert nem ettem még ilyen sokat egyszerre.. De legalább nemvoltam utána éhes. :)
Egyébként bármi más gyümölcsöt ehetsz,de ne kilószámra. =) 1 banán,1-2 alma,1-2narancs ,mandarin senkinek nem ártott még meg. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!