Tényleg van olyan ember, aki semmitől, semennyitől se hízik?
Figyelt kérdés
2011. máj. 26. 15:48
1/10 anonim válasza:
Van. kb 3 ember a világon, akiről tudják, hogy ilyen betegsége van.
2/10 anonim válasza:
Én ismerek egy ilyen embert, de betegség miatt van ez, iszonyat vékony, egy deka zsír nincs rajta.
3/10 anonim válasza:
Nekem a fodrászom ilyen, többször kivizsgálták mi lehet a gondja, nagyon vékony szegény, szeved is matta. Sajnos babája sem lehet....:(
5/10 anonim válasza:
Van. Haverom. Átlagos vékony testalkatú csávó nem girhes hanem egyszerűen sovány de szálkás. Nem sportol nem is sportolt soha semmit sem csak a számítógépen... Egy átlagos adagja 2x akkora mint az enyém és tolja minden nap a csipszet, csokikat, gumicukrot meg minden finomságot és egy deka zsírt szed fel soha sem... nagyon durva :S jó én 180cm vagyok és 78 kiló és rajtam sincs zsír csak izom de nekem meg kellett küzdenem azért hogy ilyen legyek mivel nagyon kövér voltam régebben... haverom meg... ő meg csak zabál és semmit nem hízik... irigylem nagyon :)
6/10 anonim válasza:
Osztálytársam. Kb. 42 kg és 165 cm. Suliban ezt eszi : 3 kifli,2 snickers + cukros üdítők. Reggelire is 3 kiflit eszik. Naponta megeszik 1 tábla csokit,este bezabál,de egy dekát nem bír hízni.
7/10 anonim válasza:
De ők hiába maradnak vékonyak, csupa sz*rral tömik magukat nap mint nap ahogy írjátok, szóval sokkal egészségtelenebbek, és valószínűleg húsz év múlva ez betegségek, gyengeség, vérnyomásgondok, magas koleszterin formájában náluk is visszainteget... Én is ismertem egy lányt, aki képes volt egy üveg mogyorókrémet egy ültő helyében bekanalazni, és elég rondán sovány volt, és a többi kajája se különbözött ettől sokban. Hát, nem tudom, hogy ez áldás-e vagy átok... aki rá van kényszerítve, hogy odafigyeljen az étkezésére, az tudatosabban és egészségesebben választ.
8/10 anonim válasza:
Van, unokatesóm is ilyen...Amíg én szenvedek, hogy estére ne egyek semmit meg az édességet nélkülözzem, addig ő vacsira lazán 3 karéj fehér kenyér, egész nap csokit,chipszet, cukrot eszik a vizet utálja, mindig cukros üdítőket iszik.... és olyan vékony, de ez nem betegség..csak egyszerűen ilyen, nem hízik... Jah és azt ki ne hagyjam, hogy szinte semmit nem mozog, egész nap tv-zik, vagy számítógépezik...
9/10 anonim válasza:
Nekem is egyik oszt társam. nincs 45kg. Csak a suliba 2-3 kifli+melegszendvics, cola, tábla csokik stb. és semmi. Jóneki.
10/10 Alaque válasza:
El kell, hogy oszlassam a tévhiteket. Ez addig van így, amíg fejlődő szervezetről beszélhetünk. Huszonegykét éves korig legfeljebb. Akkor majd egyik napról a másikra meghíznak, aztán nem tudják majd, hogy mitől. Hát én tudom, és most már ti is tudjátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!