Éhezéssel 1hét alatt hány kilót lehet fogyni?
Én csak éhezéssel tudtam lefogyni más módszer nem vált be!!!
Számtalan fogyókúrát kipróbáltam, de szinte semmi eredménye nem volt. 10 kilót fogytam 1 hónap alatt, látványos eredmény volt, és az összes gatya gyönyörűen felcsúszik a seggemre, de ezt a súlyt szintén éhezéssel lehet tartani, másképp visszahíznám! 60kg-ról fogytam 50 kg-ra és 170 cm magas vékony alkatú lány vagyok.
Elmondhatom, a fiúk csak úgy pörögnek utánam!
De ennek a feltűnő csinosságnak ez az ára, ez az ára, egyébként az éhséget meg lehet szokni, a gyomor egy idő után úgy összeszűkül, ha egy nap egyszer eszel, azt is elégnek érzed. Na ez az, amit a férfiak nem tudnak!
Szeretik a nagyon csinos vékony nőket, de az ilyen nők között ritka, aki természetesen vékony, az esetek többségében a karcsúság mögött koplalás vagy kőkemény diéta áll!!!! A szüleim is egyébként hízásra hajlamos, túlsúlyos emberek, magas vérnyomással, és koleszterinnel....na szóval ezeket is el akarom kerülni, emiatt is éhezem rendszeresen
Ne feledjétek, az ősember sem evett minden nap!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!