Miért ingadozik a súlyom?
Egyszerűen már kezdek begolyózni, hogy képes egy nap alatt fél kilókat ugrálni a súlyom? Egyszerűen nem tudom mitől. (Az étkezésemmel szerintem semmi gond, kb alapanyagcsere fölött eszek valamivel, és már elkezdtem figyelni azért a szénhidrátra is úgy nagyjából - nem mintha eddig olyan sok lett volna, csak mondjuk kevesebb krumpli ebédkor).Nem eszek sok sós kaját, és menstruációm sincs, tehát vízvisszatartásról nem lehet szó.
Sokszor, nem ugrál a mérleg, hanem áll, ez oké, megszoktam, de miért akkor kezdek el megint fogyni, amikor nem mozgok? (ugyanis minden nap 50 percet zumbázok, 5 naponta egy nap szünet).Gondolom ez csak egy véletlen...
Lehetséges esetleg, hogy felfújódok, vagy mert elmarad egy nap a széklet? Csak azért, mert már 8 kilót lefogytam, és eddig nem volt ilyen nehéz. Még körülbelül 4 kiló van hátra, de ha még 2 lemenne, annak is örülnék, de egyszerűen nem akar menni... Megakadt az 53,5-nél, és örülök, ha egy fél kiló lemegy két-három hét alatt... Nagyon belassult, vége lesz ennek valaha...???
(155 cm vagyok, 19 éves és lány)
te hülye vagy, én meg azt olvastam valahol, hogy a jetinek nagy lába van...és????????????
a combodnak meg illene összeérnie, ha nő vagy, mert akkor van formád, (boka, térd, comb közepe, vádli közepe összeér az lenne a nő)
amúgy meg egy szép izmos nő sokkal szebb, mint egy anorex gebe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!