14 éves vagyok,71 kg. Tudtok nekem megfelelő fogyitábort?
"Egyél keveset"
Gratulálok, első!
Felelősségteljes javaslat egy 14 éves, fejlődésben lévő szervezetnek... Ezért van a sok táplálkozás-zavaros tini.
Aki nem tud normálisan válaszolni, inkább ne írjon.
Nem keveset kell enni, hanem annyit, amennyire a szervezetnek szüksége van, csak épp nem mindegy, hogy miből!
Száműzni kell az étrendedből a chipseket, édességeket, cukrozott üdítőket. (Nem azt mondom, hogy teljes mértékben el kell felejteni, heti 1 szelet csokit pl nyugodtan megehetsz. Csak tudj mértéket tartani!)
Fehér kenyér helyett teljes kiőrlésű kenyér, tésztaféléket, pékárukat csökkentsd minimálisra, helyette sok zöldség, fehér húsok, tojás, túró, joghurt (natúr), reggelire zabpehely (natúr, nem extrudált), gyümölcsök, ha édességet kívánsz, gyümölcsturmix tejjel (cukor nélkül természetesen).
Futás, (ha bírod, ha nem akkor) úszás, biciklizés...
Ha ezeket betartod, akkor mire kezdődik a suli, egy tízes biztos lemegy. Bár nem írtad, milyen magas vagy.
hagyd már ezeket a hülyeségeket. otthon, ingyen is le tudsz fogyni.
minden nap bringázz 30km-t és hagyd el az agyoncukrozott dolgokat. így még akkor is fogysz, ha nem akarsz, és jobb lesz az erőnléted. hívd el a barátokat-barátnőket egy kisebb túrára, vagy nyomd be az mp3at és mehet a tekerés :D
én is ezt csináltam és fogytam 10kg-ot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!